2008. december 20., szombat

Vége az Eropolisnak (is)

Ez sajnos inkább szolgálati jellegű közlemény, hogy mint jó pár oldal már korábban, az Eropolis is fizetőssé (illetve ha használni akarod normálisan) tette a szolgáltatásait.
Korábban már ehhez a jó szokáshoz csatlakozott egy két hasonló oldal (pl.: hu-swingers), most egy jópár éves múltú eddig sikeres oldal is beállt ezek közé.
Ami érdekes inkább az egészben, az megint a módszer, amit képtelenek megérteni, illetve felismerni..
Mert ugye, az, hogy ez nekik is pénzbe kerül, ok, ez jogos (az már kevésbé, hogy indoklásuk szerint folyamatosan veszteséges volt, és a reklámok nem fedezték a költségeket, mert azért több éves veszteséges működést nem hinném, hogy jótékonyságból vállalnak), de megint hova jutunk az egésszel? hogy a mobil szolgáltatókat gazdagítjuk.
Az Indexen volt egy jó cikk ezzel kapcsolatosan (meg már korábban is jópár), hogy egy híres ember jótékony gyűjtést szervezett emelt díjas sms-ekkel.. és a 800 Ft-os sms-ből a végére kemény 100 ft jut el a valós céljához?
Ezt kéne átgondolni.. Az eron is kerül 900 ft-ba 3 hónap, mert ezt a maffia jellegű mobil fizetési rendszert használják. És ebből ők megkapnak kb 150 Ft-ot.
Szerintem ennyit, ha más csatornán kérnék (csekk, átutalás pay pal) simán rászánna bárki. (megjegyzem talán picit többet is).
És így megint mi lesz az eredmény? A felhasználók eltűnnek, az oldal bedől. Ez a sikeres üzlet titka.
Most egyenlőre keressük az új megfelelő közösségi oldalt. Ha találunk valami jó és működőt. Akkor közkincsé tesszük.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia!

Bocs az ajánlásért, nem az én oldalam de szextarskereso.hu elég türhető és nem fizetős (még) :)