2009. január 19., hétfő

Újabb pofon, újabb felállás, avagy miért ne adjuk fel az óvatosságunkat

Nem mondom, hogy a swinger világ egyszerű, sőt bonyolult és nem a ki kivel tekeredik/kavarog téma miatt. Az ember(lánya) a kereséssel itt-ott átértékel dolgokat, például, hogy mit is jelent számára a perverz fogalma. Nos hát ahogy említettük, újabb helyen keresgélünk. Találunk is, legalábbis úgy tűni. Feltűnt egy lány a semmiből lecsapott ránk, mi lecsaptunk rá, nem volt esélye másnak hiszen nagyon gyorsak voltunk. Tanácsunkra azért beregisztrált az erora is, de hát velünk akkor már elég előrehaladott állapotban volt a beszélgetése. Cserélgettünk képeket, erotikusakat, arcosakat. Figyelmeztettük, hogy az arcos erotikus kép nem annyira jó ötlet…nem foglalkozott vele. Feladtuk szokásos óvatosságunkat és nem kértünk telefont, kiegyeztünk azzal, hogy ha olyan helyen - lesz a saját lakásában – akkor videómsnezünk egyet. Nagyon szépen elmesélte az éltét, úgy egyben volt a sztori. Elvált, vagy egy kislánya, nem keres érzelmi kapcsolatot, vonzzák a lányok és a fiúk is, így számára ideális lenne, ha beszállhatna valakikhez harmadiknak. Hittük…talán mert nagyon hinni akartuk.




Vasárnap beszélgettünk, amiről ő azt állította, hogy a nagymamánál töltik, így nem tud kamerázni. Azért minket megnézett – semmi erotikus tartalom, csak és kizárólag ruhás élőkép. Aztán megbeszéltük, hogy a következő héten kéne talizni, de majd pontosítjuk msn-en. Majd eltűnt a teljes hétre. Eron üzentünk neki, hogy keressük. Fura kellett volna legyen, hogy válaszként újra elkérte az msn címűnket, de nem volt fura. Beszélgettünk ismét, fixáltunk egy találkozót pénteken estére (mert akkor elviszi a volt férje hétvégére a kislányt), adott meg címet, telefonszámot. De megkért, hogy ne hívjam fel, ne smsezzek, mert a nagymamánál nem alkalmas. Nos ez azért már gyanús volt, de mivel megbeszéltük, hogy aznap este még videómsnezünk nem aggódtunk túlzottan. Természetesen nem jött este, ahogy a héten egyik este sem. Itt már azért erősen gyanakodtunk és nem is készültünk túlzottan a péntenki találkára. Végül csütörtökön felhívtam a megadott számot. Megpróbálom rekonstruálni a beszélgetést.

- (Fiúhang veszi fel) Tessék?
- Szia, B. vagyok. És KE-t keresem.
- Én ugye nem lehet az. De szeretném tudni, hogy ki az, mert gyakran keresik a számomon, meg smseket is írnak neki.
- Jó ha megtalálom megmondom, hogy keressen meg. Elnézést. Szia
- Honnan telefonálsz? Mert én éppen Budapesten vagyok a Westendben.
- Budapestről. Még egyszer bocsi a zavarásért. Szia
- (Még valamivel próbálkozott, de nem emlékszem mivel, mert itt már eléggé ki voltam akadva)
Aztán sikerült nagy nehezen letenni a telefont. Gyorsan egymásra néztünk a párommal és el is döntöttük, hogy elmegyünk megnézni, hogy mi van a megadott címen (nagyon pontos címet kaptunk, kapucsengővel, ajtószámmal, mindennel). Ahogy haladtunk arra láttuk az éttermet, amiről beszéltük, hogy ott vacsorázunk, majd a megadott címen megtaláltunk egy bazi nagy irodaházat. Nyoma sem volt ott lakásoknak.

Azóta természetesen nem jelentkezett semmilyen formában. Nehéz eldönteni, hogy a telefonon jelentkező fiúnak volt egy nagyon jól felépített hazugsága a dolog, vagy valaki más szórakozott, de nem is számít.

Megérteni nem tudom az ilyeneket, hiszen előbb utóbb kiderül a dolog. Mostanában számomra a perverz fogalma az ilyen és ehhez hasonló embereket jelenti. De azért fel nem adjuk, mert –ugyan előtte volt ezzel gondom – a swingerezés megtanított arra, hogy nem szabad feladni, századszor is bízni kell, hiszen 100 furára jut egy normális is…talán meg is találjuk egymást hamarosan.

Nincsenek megjegyzések: