2009. január 19., hétfő

Swingerklub-megint szombat, megint csalódás

A pénteki randi kudarca okán úgy döntöttünk, hogy szombaton klubban töltjük az éjszakát, hátha horogra akad valami finomság. Nagyon pontosan érkeztünk és nagyon sokan nyomorogtunk a bejáratnál/öltözőben. Sajnos meg kellett tapasztalnunk, hogy nem minden swingerező udvarias és értelmes. Mi kint vártuk, hogy végezzenek, hogy beférjünk, ők bent fecsegtek, majd a várakozók közül is voltak okosak, akik „előztek”. Sebaj, mi a rutinosak fél perc alatt készen lettünk és már húztunk is be a bárhoz.

Meglepődtünk az új személyzet láttán. A kísérőlánykának nem volt egyszerű dolga, mert nagyon sok első alkalmas pár volt, így sokat kellett (volna) mutogatnia. Tevékenysége amúgy abból állt, hogy a társalgóik bekísérte az újakat és a közepén állva elmutogatta, hogy mi merre van, majd magára hagyta a – rendszerint – megilletődött párost.
Mi az egyik kanapén ücsörögve figyeltük az eseményeket. Meglepően hamar akadt társaságunk, egy friss páros telepedett le mellénk. Viszont nem volt alkalmunk beszédbe elegyedni velük, mert a szemben ülő páros jött és lecsapott….a beszélgetést hallva annyira nem bántuk.:$

Viszont a mellettünk ülő páros próbálkozgatott beszélgetni velünk- bevallom míg nem szólaltak meg, észre sem vettem őket, nem voltak az eseteink. Ücsörgésünkben a kivetített szexfilmet elemeztük – mesélje már el nekem valaki, hogy honnan szerzik be ezeket az igénytelen pornó filmeket, s ha már ilyen, akkor miért kell kétszer egymás után ugyanazt megnézni???? – amihez a mellettünk ülő páros is lelkesen hozzászólt, amit ők beszélgetésnek is minősítettek.

Tevékenységünket megunva – a film második nézésének a felénél – elvonultunk az étkezőbe. Vadásztunk némi táplálékot – a kaja színvonala amióta odajárunk folyamatosan romlott – és leültünk eszegetni. Feltűnt közben egy trió, amiből az egyik lány eléggé bejött. De sajnos fel kellett fedezzük, hogy ők egy nagyobb társaság részei és nem kimondottan nyitottak az új emberekre.

Vacsora után kicsit visszamentünk még a filmet nézni, de hamar feladtunk és elvonultunk erotikázni. A szobák is sajnos a már-már szokásos képet mutatták (ketten foglaltak el egy sokszemélyes szobát). Sajnos a társalgóbeli beszélgető partnereink nem mulasztották el, hogy kövessenek. Viszont másik szobát választottak – egy kacsintással csalt a fiú engem is. Mi az addigra megürült nagy sötét szoba sarkát választottuk. Érdekes szeretkezés vette kezdetét, mert eléggé frusztráltak voltunk egyrészt attól, hogy nehogy utánunk jöjjön a követő páros (persze a NEM az nem, csak hát…) másrészt pedig azért mert az ajtóból nézelődő párosok közül többen is zavaróan hangosan beszélgettek/tanakodtak, hogy bejöjjenek-e. Végül egy néger fiú és partnernője jött be, de ők a szoba másik sarkát választották, így is jelezve, hogy nem akarnak tőlünk semmit. Nekik hamar akadt másik párosuk:) Nekünk nem, így maradt a kettesben szeretkezés, ami nagyon kellemes volt, természetesen. A vicces az volt, hogy a követő párossal egyszerre végeztünk. Gyors zuhanyzás és így éppen leértünk a műsorra a társalgóban.


Sajnos ez is csalódás volt, mert ugyanaz a lány táncolta ugyanazt a számot, aki mikuláskor is, csak most éppen ápolónőnek volt öltözve. Ekkora már kezdett terhes lenni a követő páros, de még nem adtuk fel, úgy ültünk le, hogy ne férjenek mellénk. Voltak idegen anyanyelvű vendégek is, ami nem volt annyira vicces, mert hát nem lehetett ismerkedni a hölgyekkel…bár nagyon nem is akartunk. Nem bírtuk sokáig a társalgó légkörét, elmentünk a jacuzzi környékét megnézni, ahová természetesen a követő páros is elkísért. Itt már tényleg kiakadtam, mert ugye lehet nemet mondani, csakhogy itt nem volt mire, mert arra nem mondhatunk semmit, hogy jönnek utánunk:$


Ezután a bárnál még volt egy erőtlen próbálkozásom a étkezőben már említett hölggyel a kapcsolatfelvételre. De ezt is feladtam, amikor az egyik mixer fiú félre nem érthető módon csapott le az általam is favorizált hölgyeményre. Feladtuk és hazamentünk.
Útközben pedig megbeszéltük, hogy valószínűleg jó sokára lesz mire legközelebb arra felé vesszük az irányt, és az sem szombaton lesz.

Azért remélem, hogy hamarosan jöhetek valamilyen pozitívabb felhangú beszámolóval is…vannak terveink és nem adjuk fel;)

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Csak egy próba, megnézem, hogy elszúrtam az előző kommentet, vagy még moderálásra vár...

Névtelen írta...

Ezek szerint elszúrtam. :(

Huh, akkor megpróbálom rekonstruálni a lényeget:

Bemutatkozásként csak annyit írtam, hogy eddig csak olyan olvasó voltam, aki nemrég jött rá, hogy több blog is foglalkozik a többes összegabalyodás rejtelmeivel. Kicsiny tapasztalatom nekem is van, ezért szívesen olvasgatom mások gondolatait, tapasztalatait.

Amiért írtam, az egy bennem motoszkáló kérdés:
A partnerkeresés és swinger klubbok viszontagságai után nem gondoltatok arra, hogy egy saját "klubbot" hoztok létre? Csak ismerősoknek, lassan bővülő taglétszám, saját szabályok stb...
Én erre a következtetésre jutottam a saját tapasztalataim után, kíváncsi vagyok a véleményetekre.

Nofretete írta...

Kedves TigerZoo! Persze, hogy megfordult a fejünkben, de azért egy ilyen klubnak a létrehozásához iszonyatos mennyiségű pénz és utánajárás szükséges, ami azért normál munka mellett nem annyira adott. Meg hát a keresésünk nem is egy komolyabb méretű swinger csapatra irányul, hanem inkább egy lányra, vagy párra, akivel hosszabb távon tudnánk egymással gabalyodni.;)

Névtelen írta...

Nem jól fejeztem ki magamat, mert én nem egy igazi komoly klubra gondoltam, hanem inkább baráti összejövetelekre. A helyszín alkalmi bérletét közösen fizetitek, ételt-italt mindenki hoz, és csak úgy lehet bekerülni, ha valaki beinvitál a többiek beleegyezése után. Elsőnek csak 3 ember ( ez már meg is van :) ), aztán egy másik pár, ők is hoznak valakit, stb.
Egészen a meghatározott létszámig.

Persze ha nem ez a célotok, akkor egyszerűbb a párkeresés addig, amíg találtok megfelelő partnert/partnereket.

Én elég sokat keresgéltem, és bár van sok szép emlékem, találkoztam olyan emberekkel, akiket megismerni szerencsémnek tartom, de mégis erre a következtetésre jutottam. Persze nem lett belőle semmi, most pedig már inkább más foglal le. :( vagy :) ??

Nofretete írta...

TigerZoo! Igazából az ötlet nem rossz, csak ahogy te is írod, nem igazán ezt keressük. Mert továbbra is maradt az eredeti keresés, hogy egy párral szeretnénk hosszabb távú esetlegesen akár baráti kapcsolatot is kialakítani...nem egyszerű. Egyébként ilyen jellegű társaságokban kaptunk már több meghívást is, szóval vannak és működnek ilyenek.