2010. június 21., hétfő

Ha nem megy be szembe…


nem, a folytatás nem az, hogy hátulról teszem be, mint a klasszikusnak mondható filmben Stifler megfogalmazásában. Mi egyszerűen csak msn-ezünk…napközben a munkahelyen is. S persze szóba kerül a szex elég gyakran, de általában csak, mint téma, na de most egy konkrét numerát beszélgettünk el…avagy éljen az msnszex…ízelítőnek/kedvcsinálónak (az msn /me funkcióját direkt imádom az ilyen beszélgetéseknél;)):


Nogira képzeletben odarepül és vadmacskásan lerántja a nadrágot Aquilaról és jól megdolgozza a kukiját


Nogira puha ajkai között eltűnik a farkam, miközben a kezével masszírozza a farkam kilógó részét, és simogatja a golyóim, én meg a selymes ciceit simogatom, és nedves punciját izgatom


Nogira kezd begerjedni:$ és egy laza mozdulattal belehuppan Aquila keményre szopott farkába


Aquila csodálkozva nézi Nogira élvezettől kipirult arcát, hullámzó nagy cicijeit, markolássza, simogatja, csókolgatja, miközben Nogira puncija fel le cuppog a duzzadó farkán


Nogira mellbimbói megkeményedve meredezve válaszolnak az izgatásra


Nogira egyre hevesebben mozog le és fel Aquila dákóján. Aztán Aquila hirtelen megállítja és az asztalra dönti Nogirát, majd hátulról rakja meg a kis punciját egyre vaduló iramban;)


Majd Nogira kikapja magából a lüktető farkamat, erősen rácuppan, lenyalva róla saját punci nedveit, majdnem a végsőkig szívja szopogatja. Aquila aztán felrántja, visszanyomja az asztalra, és keményen visszanyomja belé a farkát, és együtt a csúcsra jutva élvezünk el.





Bevallom, hogy nem tökéletesen egyeznek meg a fenti sorok az msn-ben leírtakkal, de a teljes közérthetőség és inkognitónk megőrzése végett kénytelen voltam itt-ott módosítani a szöveget.

Nincsenek megjegyzések: