2012. január 8., vasárnap

Újra ketyegünk


Hosszabb kihagyás után ismét igyekszünk felpezsdíteni swinger életünket. Ebben bizonyos szempontból az Ero is partnernek tűnt első pillantásra.

Kezdtük egy randival, amiről úgy gondoltuk hogy vagy magánbulis vagy swingeklubos befejezése lehet. (esetleg csak kettesben tekerünk el a klubba) de sajnos személyesen nem lobbant fel az a tűz amit a képek alapján vártunk. Elbúcsúztunk hát és elindultunk a klubba, de odaérve láttuk hogy iszonyat sokan lehetnek már a kocsik számából ítélve, így megbeszéltük hogy inkább visszatérünk egy szerdai napon mert hát újraéledésünk alkalmából nem akartunk mindjárt hatalmas tömegbe csöppenni.

A tervezett szerda sem váratott sokáig magára. A Tik- tak még mindig nem rossz bár kicsit az volt az érzésünk hogy csökkent a lelkesedés, inkább már a pénz kivétel a cél. Sajnos a korosztály nem passzolt igazán, így csak nézelődtünk beszélgettünk s nem is maradtunk zárásáig, de azért jó volt jól esett kimozdulni, visszazökkenni.

Aztán felmerült a Szilveszter kérdése, s úgy döntöttünk, hogy évbúcsúztatónk helyszínéül is a Tik-tak-ot választjuk. Nem is annyira swinger megfontolásból, hanem, mert igen jó bulik szoktak ott kerekedni. El is jött a nagy nap…jóval nyitás előtt ott voltunk, de nyitáskor sem tudtunk bejutni, ugyanis nem voltak készen:( Aztán végre bejutottunk, felöltöztünk, rávetettük magunkat a bulira, és szerettük volna a vacsorára is, mert hogy az előzetes tervek alapján úgy gondoltuk, még soha ilyen jó evésre nem volt esélyünk. A vacsora viszont nem állt azonnal rendelkezésre, mikor végre igen, akkor retteneteset kellett csalódnunk…mert valóban eltért a szokottól, valóban különlegesebb volt, de hideg. A malacsült pedig mikrózva minden, csak nem finom:( Sebaj, vártuk, hogy beinduljon a buli, addig pedig szemlélődtünk. Egy-két táncoslábútól eltekintve viszont sajnos nem indult be a hangulat…ők azok a típusok, akikkel kb. olyan a tánc, mintha egy zongorát tologatnál:P Sebaj, azért csatlakoztunk pár fordulóra. Aztán körülnéztünk fent…dugig tömve minden. Lementünk még egy-kettőt táncolni, aztán éjfélhez közeledve izgalmasabb látvány után kutattunk az emeleten. Volt is mit nézni:) Aztán hely is akadt, mert hogy a többség mégis úgy gondolta, hogy állna a himnusz alatt, s pezsgővel köszöntené az új évet. Azért nem csak mi döntöttünk az erotika és amellett, hogy orgazmussal köszöntsük 2012-t. :) Természetesen a himnusz alatt elhaltak a sóhajok, de utána azonnal felcsendült többek szájából, hogy csodás évnek nézünk elébe, ha így kezdődik:) Szóval a lényeg, hogy átszeretkeztük magunkat 2012-be…kettesben, bár komoly ígérettel a jövőre nézve;) Némi tánc és falatozás után, futottunk még egy kört, aztán elköszöntünk. Jobbra számítottunk,de azért nem volt rossz évkezdésnek:)

Nincsenek megjegyzések: