2009. február 16., hétfő

Swinger farsang




A hétvége egy részét egy lelkes swingerezők által szervezett farsangon töltöttük. A csapat nem most először találkozott, mi viszont most csatlakoztunk első alkalommal (de bizonyára nem utoljára).

Egy kisebb szállodát töltött meg a csapat. A szervezők ügyesen elintézték, hogy csak a vacsora felszolgálása alatt „zavargolódott” a személyzet, utána magunkra maradtunk az egész hotelben.
Nagyon kellemes volt a társaság, a többség lelkesen be volt öltözve, voltak jól felismerhető jelmezek (Asterix és Obelix, ördögök, angyalok, menyasszony-vőlegény, Szörnyella de frász, d’Artagnan (vagy olyasmi), varázsló, Hawai páros, pincérnő, pap, rendőr, katona) és voltak egyszerűen szexruhák. Én a magam részéről hastáncos lánynak öltöztem, ami végülis azt jelentette, hogy csörögtem egész éjszaka…képletes és valós értelemben is;)

Szóval a vacsora…nos ez számunkra nem aratott osztatlan sikert, mert hideg volt. Egyébként kétszemélyes vegyes hús tálak voltak vegyes körettel, tartárral és káposztasalátával, szerintem elég bőséges adagban. Az italokat mindenkinek magának kellett vinnie, így nyilván azt vittük, amit szeretünk. Étvágygerjesztőnek Bailey’s-t, szomjoltónak édes fehérbort almalével koktélosítva. Vacsora után az egyik páros jóvoltából érkezett még némi sütemény.

A bulin DJ zenélt, vagyis inkább csak afféle, mert az egyik páros vállalta el ezt a feladatot. Nem mondom, hogy nem voltak hibák (szám közepén lekapcsoljuk, kétszer tesszük be ugyanazt a számot gyors egymásutánban), de alapvetően nagyon jó hangulatú táncos buli kerekedett. A társaság nagyon nyitott és lelkes volt. Nem tudom megmondani, hogy a többi párosnak szexuálisan milyenre sikeredett az este, de mi nem találtunk megfelelő párosra. Beszélgettünk, ismerkedtünk többekkel, de konkrétum nem alakult. Hangulatilag amúgy oldottabb volt, mint egy swinger klub. Viszont itt nyilván nem lehet megjátszani, hogy elvonulsz valamilyen nyitott szobába, és vársz, hogy jöjjön valaki, akivel szemmel/mozdulatokkal lekommunikálod, hogy ki mit is keres. Itt beszélgetni kell, puhatolózni:) Ami persze nem rossz, meg tényleg tökéletesek voltak ehhez az adottságok.

Mi fél 3 felé vonultunk vissza szobánkban, a hangokból ítélve 3ra a többiek is elvonultak. Másnap még ott reggeliztünk a szállodában, de mi utána hazajöttünk. Egy kis része a csapatnak maradt még tovább is. Ők arról számoltak be, hogy a program további része is olyan jó hangulatú volt, mint az addigiak.

Összességében nagyon jól éreztük magunkat, biztosan részt fogunk venni a csapat egyéb buliján is. Egyetlen pont volt, aminek kifejezetten nem örültünk, még pedig a fotózás, mert többen is fotóztak…erről pedig az a véleményem, hogy nem véletlen, hogy a swinger klubokban nincs engedélyezve a fotózás.
/A képek a google képkeresője segítségével kerültek ide/

Nincsenek megjegyzések: