2010. március 21., vasárnap

Tik-Tak…tuti

Ha már volt egy ilyen reklám, hát gondoltam felhasználom a reklámszakemberek gyenge humorát:) Nos hát miután annyi pozitív élményt olvastunk a Tik-tak swingerklubról Pudingocskánál, hát úgy gondoltuk magunknak is megnézzük. Nem akartunk teljesen újként egyedül menni, hiszen annak idején a Dreamlandben is bevált, hogy első alkalommal kísérettel voltunk. Ezúttal Pudingocskáék voltak a kísérőink.

A klub kívülről is jelentősen hangulatosabb, mint a DL, belülről meg aztán zongorázni is lehet a különbséget. Tágas hangulatos, erotikus terek. Látszik a klubon, hogy olyan hozta létre, aki maga is tudja mire van szükség. (a tulajdonosok maguk is régi swingerezők) Az első szinten bár (természetesen a belépő itt is magában foglalja a korlátlan étel és ital fogyasztást), kicsi társalgó, ebből nyílik a mosdó, zuhanyzó, illetve a „wellness” részleg, ahol a jacuzzi, szolárium (ezt bevallom nem igazán értettem:$), illetve a masszázságy kapott helyet (egész este rendelkezésre állt egy masszőr, akinek némi juttatást ellenében bárkit szívesen megmasszírozott). Szintén a bárból nyílik a másik társalgó, ami nagyon szép és tágas és ahol lehetőség van a táncolásra is. S nem csak lehetőség, hanem ment is a buli egész este, köszönhetően a kellemes, táncolható zenének, illetve a tulajdonosoknak és a házi asszony hölgynek, akik, rendszeresen felállították a népet egy kis mozgásra:) Ebből a helyiségből nyílik az étkező. Ez is nagyon kellemes, bár még érezhető rajta, hogy nem végleges a berendezése. Természetesen csigalépcső vezet fel az emeletre.


Az első szinten található egy vízágy, egy szép nagy körmatrac, körülötte kanapékkal, zuhanyzó, illetve még egy összebújásra alkalmas helyiség. A második emeleten két kisebb helyiség található két oldalt, illetve középen a folyosó szélesebb részén két matrac. Konkrétan zárható szoba nincs a klubban, de ezen az emeleten mind a két helyiségnél egy lánc beakasztásával lehet jelezni, hogy a bent tartózkodók nem kívánnak további társaságot. Illetve véleményem szerint a folyosó részen elhelyezett két egyszemélyes matrac is használható kettesben, hiszen ekkora méreten kevéssé kényelmes a többes élvezet…persze sok jó ember:P Nos mi nem azzal indultunk neki, hogy feltétlenül swingerezni akartunk, egyszerűen kíváncsiak voltunk, s vágytunk már egy jó buliba. Meg is kaptuk.


Igazából még soha ennyire menők nem voltunk klubban, mint ezen az estén, két páros is nagyon szeretett volna velünk közelebbről megismerkedni. Az egyik értett a „szép szóból”…bár nem is közeledtek túl nyíltan, csak a tulajdonoshölgy közreműködése, illetve néhány komolyabb pillantás miatt tudtuk, hogy mik a vágyak. A másik páros esetében a bárpultnál volt egy konkrétabb tekintet, amire én – érzésem szerint – olyan szűziesen reagáltam, amilyennel egy ilyen helyen csak lehet. Nem voltam világos, mint később kiderült: felmentünk kicsit pihenni, nézelődni (részemről reméltem, hogy szabad lesz a vízágy és ott letámadhatom kedvesemet, de ott éppen édesdeden aludt egy hölgy, így nem zavartuk meg). Ücsörögtünk hát a méretes kör alakú matracnál és beszélgettünk (a matrac éppen üres volt). Jöttek felén szóló fiúk, de nem próbálkoztak. Aztán megérkezett a páros, akinek a fiú tagja már részesült szűzies pillantásomban. A srác a mellettünk lévő kanapát célozta be, párja azonban lebeszélte erről így a körmatracot választották. Nem mentünk el azonnal, csak akkor fogtuk menekülőre, mikor már meglehetősen egyértelműen jelzett az úriember, hogy csatlakozhatnánk. Körülnéztünk ismét, hátha akad nekünk egy csendes zug, de minden foglalt volt, így lementünk. Odalent magányosan ücsörögtünk, hiszen aki még ott volt akkor, az mind fent múlatta az időt. Nem lehettünk sokáig egyedül a páros akik invitáltak minket, lejöttek hozzánk…s beszélgetést kezdeményeztek. Valamit érezhetett a srác szűziességből, mert azzal a kérdéssel nyitott, hogy újak vagyunk-e a swinger világban. Megdöbbentettük, hogy mennyire nem. Finoman válaszolgattunk a kérdéseire, a válaszokba burkoltan belecsempészve, hogy nem igazán szeretnénk velük közelebbről megismerkedni. Nem nagyon értették…főként a srác, még egyszer visszatért. Ekkor már bevallom alig vártam, hogy Pudingocskáék visszatérjenek élményszerző „körútjukról”, de biztos voltam benne, hogy ha megjelennek én a karjukba vetem magam. Nem volt lehetőségem erre, mert mire lejöttek a srác és barátnője ismét felvonultak…persze egy jelentőségteljes pillantást felénk küldve. Mi ezután hazafelé vettük az irányt, már csak azért is, mert igencsak közelgett a hivatalos záróra, s mi pedig a sok tánctól meglehetősen fáradtak voltunk.


Swinger szexuális élményben az este nem hozott semmit, de valójában nem is ezért mentünk. Persze ha úgy alakul, hogy kölcsönös a szimpátia nem löktük volna el az illető párost, de nem alakult így. Mindenképpen visszafogunk még térni, ha csak ilyen lesz a későbbi alkalom is, már akkor remekül megéri. Összességében egyébként nagyon pozitív a véleményünk a helyről, annak ellenére, hogy viszonylag szerencsétlen módon egy olyan alkalmat sikerült kifogni, amikor kevesen voltak. A hely hangulatához nagyban hozzájárul, hogy Eszter a háziasszony és a tulajdonosok (Kriszta és Maci) sokat tesznek érte, hogy oldott és jó legyen a hangulat. Szóval a Tik-tak a tuti:) S csak így tovább…mi mindenképpen megyünk még.


Köszönetnyilvánítás

Az este nem jöhetett volna létre, ha nincs Pudingocska és Pé, akiknek ezúton is köszönjük:) A sminkem pedig nem jöhetett volna létre, ha nincs a sminkkel.com webshop;) Ezt is köszönöm.

A képek a klub – hamarosan megújuló - weboldaláról származnak. Ahol kiemelném a swingerről szóló írást, ami szerintem nagyon jól sikerült.

Nincsenek megjegyzések: