2012. február 19., vasárnap

Tik-tak farsang

Ha már visszazökkentünk, hát úgy gondoltuk, hogy a farsangi bulit vétek lenne kihagyni. Merthogy amúgy is kedveltem világéletemben a beöltözést…lehet az erotikus ruha imádat is innen eredeztethető!? (Pszichológusok kíméljenek, a kérdés költői volt;))



Szeretünk a Tik-takba járni, ezt azt hiszem már említettem, nem is annyira az erotikus élmények miatt, bár persze az sem elhanyagolható, de inkább a társaság és a buli az, ami kiemelkedő. Ritkán van olyan, hogy nem tudunk egy igazán jót csörögni is az egyéb élmények mellett:) Aki jár oda az tudja, hogy a bulihangulat kevésbé a szuper változatos és minden ízlést kielégítő zenének köszönhető, inkább Krisztikének, s egy pár belevaló törzsvendégnek;) De mi így is szeretjük.

Szóval vissza a főtémához, farsang…swingeres verzióban nem ez volt az első ilyen élményünk, bár akkor nem klubban voltunk. Akkor nem találkoztunk az alábbi problémával, talán ezért is volt most ennyire mellbevágó. 
 
Nyilván a mi "hősünkön" a kalap és az öv szimbolizálta az öltözéket;)
Ha farsang akkor jelmez. Kevés helyet tudok elképzelni, ahová könnyebb megfelelő jelmezt találni, mint egy swinger buliba. Kapásból annyi felnőtt jelmezt tudok felsorolni, hogy húúú…több olyat is, amihez nem is szükséges komoly beruházás. A jelek szerint mások nem éreznek így, mert hogy közel 50 párosból lényegében összesen maximum 10 volt beöltözve komolyabban. Azt megértem, hogy főként a lányoknak egyszerű jelmezt húzni ilyen helyen, de azért nem igazán, hogy aki swinger életet él, annak nincs (vagy nem telik) egy-egy specifikusabb szexruhára, még akkor is, ha nem annyira ruha rajongó az ember.
 
Indulás előtt megvoltam győződve róla, hogy találkozni fogunk, számtalan ördöggel, angyallal, kurvával, apácával, rendőrnővel, ápolónővel, playboynyuszival… és még ki tudja, milyen kreatív dolgokkal. Hát nem találkoztunk. Volt nagyon jól sikerült kalózlány, hawaii páros, több macska, cowboy és cowgirl, hastáncos(háremhölgy?), úszó, boszorkány, ápolónő, nyuszi, na meg egy civil Zorro. Maci farkasban nyomta, ehhez Krisztike csizmás kandúr(nő:P) jelmeze kiemelkedő volt (bár kétségtelen, hogy Piroska jobban illett volna Farkashoz:P).
 
Na a lényeg egyébként csak annyi, hogy tényleg nagyon megdöbbentett, hogy mennyire kevesen vették a fáradtságot, hogy megtiszteljék a szervezőket azzal, hogy kerítenek valamilyen jelmezt, pedig ők tényleg készültek…még farsangi fánk is volt.

A korábban megénekelt Tik-tak problémák ellenére (sok minden azóta sem változott), azért most igazán és őszintén sajnáltam őket.

Nincsenek megjegyzések: