2010. január 10., vasárnap

Szünet

Ez az egyetlen szó szerepel az adatlapunkon jelenleg, egyetlen kép sincs. Nem akartunk kiregisztrálni, egyrészt, mert azért időnként jó végignézni a felhozatalt, másrészt mert nem akarjuk, hogy lecsapjanak a nevünkre.

Ennek ellenére érkeznek megkeresések. Néhány gyöngyszem, hangsúlyozva, hogy a Szünet szón kívül semmi más nem derült ki az adatlapról, s a párom adatlapja már réges régen nincs meg.

„Aranyosak vagytok a pároddal. Ismerkednénk.”
„Nagyon szexik a képeid.”
„A reglapotok alapján szimpatikusak vagytok. Ismerkedünk?”
„Oltári jó nő vagy! Megdugnálak.”

Ezek jutottak így hirtelen eszembe, de voltak még hasonlók. Nem tudom az ilyen emberek mégis mit várnak, hiszen egyértelműen látszik a levelükből, hogy minden bejelentkezett hölgynek megküldték. Számtalanszor tapasztaltuk korábban is, hogy nem olvassák el a reglapot, csak írnak. Hogy mi alapján az továbbra sem derül ki. De hogy ennyire nem figyelnek oda semmire, az azért megdöbbentő, hiszen ha nem figyel arra, amit írunk, hogyan fog odafigyelni arra amit mondunk, érzünk. De ez már egy másik történet, az erotikus kultúráról…hamarosan, ne menjenek sehová, de mindenképpen térjenek vissza:D

Jaj, még a reglapokról: a legtöbb párosnál megfigyelhető, hogy első körben egy rövid, lényegre törő reglapot alkotnak, aztán ez bővül a tapasztalatok alapján, aztán kb. két sorossá válik az újabb tapasztalatok alapján. De azért itt is akadnak gyöngyszemek….azt hiszem fogok egy gyűjtést csinálni a legkedvencebbekből.;)

Nincsenek megjegyzések: