2009. február 28., szombat

Reménykedünk

A haldokló Eropolison megtaláltuk egymást egy kedves párral, akiknek az érdeklődése nagyon hasonló a miénkhez. Az események viszonylag gyorsan történtek. Tegnap este msneztünk, telefonáltunk is egyet – biztos, ami biztos alapon. Majd rögtön meg is beszéltünk egy személyes találkozót, hogy ott folytassuk az ismerkedést, lévén úgyis minden személyesen dől el. Mivel ezzel teljesen egyet értettünk, nem kérettük magunkat, pakoltunk (azért mindenre felkészülve) és már indultunk is.

A borongós idő ellenére elég hamar sikerült a megbeszélt helyre érkeztünk, mint később kiderült ezzel azért meglepve meghívóinkat. (A beszélgetésnél meséltek a sok-sok rossz tapasztalatról, ami miatt a meglepetés érte őket)

A szimpátia személyesen is megvolt, ahogy korábban a képek alapján is. Beszélgettünk elég sokat, tapasztalatokról, elvárásokról. Aztán arra jutottunk, hogy egy kis fürdőzés, szaunázás nagyon jól esne. Hát belevágtunk. Ahogy az már lenni szokott a hangulatot a víz, a félhomály és a meleg elég gyorsan oldotta, de azért nem ugrottunk egymásra a lánnyal azonnal. További puhatolózó beszélgetés, finom érintések következtek. Nem tudom mások hogy vannak vele, de nekem állandó probléma, hogy hogyan vezessük át a beszélgetés az aktív szexuális mozzanatokra.

A fiúk nagyon megértőek voltak és magunkra hagytak minket pár percre a szaunában. Ahol egyszerűen megbeszéltük, hogy akkor tetszünk egymásnak és hát akkor neki kellene állni valami akciónak:) Aztán egyszerűen megcsókoltuk egymást. Ezután pedig már ment minden a maga útján. Semmi durvaságra nem kell gondolni, nagyon finoman kényeztettük egymást, a minket szemlélő fiúk és magunk nagy megelégedésére. Kényeztettük egymást a szaunában, aztán mikor már az infarktus kerülgetett mindannyiunkat, kiténferegtünk és folytattuk a vízben, vagy simán a földön. Nagyon kellemes volt, hogy időről időre visszatértünk egymás kényeztetésére, de azért a fiúkat sem hanyagoltuk. Egyenlőre ki-ki a saját párját. Volt egy finom szóbeli próbálkozás felém a másik fiú irányából, de éppen annyira el voltam foglalva partnernőmmel, hogy nem is vettem észre a kérdést, csak utólag esett le, hogy nekem szólt. Az este/éjszaka a lányos játékokról szólt, némi fiús kényeztetéssel fűszerezve. Rengeteget beszélgettünk előtte, mégis elfelejtettük tisztázni egy számunkra alapvetően fontos „szabályt”: két tabu van igazából az egyik a fiú bi, a másik a csókolózás, ami csak a lányok között elfogadott számunkra. Ez utóbbi tisztázása miatt az erotikus rész befejezése kicsit furcsára sikerült, mert partnernőm próbálta megcsókolni a páromat.

A levezető beszélgetésnél azért tisztáztuk az utóbbit is, amit teljes megértéssel fogadtak. Illetve a felém való közeledést is, amit ugye nem vettem időben észre. Talán nem is volt ez baj, hiszen első alkalommal inkább még puhatolózik az ember, nem akar rögtön párt cserélni, főként ha nem is ez az elsődleges keresési szempont.

A búcsúzásnál már mondták, hogy nagyon szívesen találkoznak velünk ismét, s mivel mi is nagyon jól éreztük magunkat, hát nagyon örültünk ennek. Most reménykedünk, hogy ebből kialakulhat, egy hosszabb távú kapcsolat is.

A tapasztalatunk az, hogy a spontaneitás és a hirtelen jövő lehetőségek nem mindig rosszak, szóval nem kell feltétlenül sok körös semleges ismerkedés, viszont a megelőző beszélgetésnél a tabukat mindenképpen tisztázni kell, még akkor is, ha adott helyzetben nem tűnnek fontosnak/odaillőnek.

Nincsenek megjegyzések: