2009. május 9., szombat

Puff és csatt, avagy pofára estünk

A swingerező barátaink eddig szerencsésnek mondtak, mert még sosem fordult elő velünk, hogy egy megbeszélt találkozóra nem jött el a másik fél. Sőt még késés sem fordult elő jelentős.


Hát a szerencse a mai napig tartott. A héten ismerkedtünk egy párossal msn-en. Az msn és a telefonbeszélgetések tanulsága szerint nagyon ránk izgultak, legalábbis a hölgy. Mivel mára nem volt program megbeszéltük, hogy jó akkor meglátogatjuk őket (azért nem a szomszédban laknak, benne volt némi autópályás utazás is). Abban maradtunk, hogy ma bármikor jó nekik, csak hívjam őket mikor indulunk. Én ezt meg is próbáltam, de nem vették fel a telefont, sebaj elindultunk ennek ellenére, abban maradtunk, hogy max. kirándulunk egyet. Aztán visszahívtak és örültek, hogy megyünk. Konkrét helyszíne még mindig nem volt a találkának, de kérték, hogy hívjam őket, ha a városba értünk. Hívtam is, meglepődtek, hogy már ott vagyunk (pedig nem siettünk, sehol sem mentünk a megengedett sebességnél gyorsabban). Sebaj, mondtam, hogy mondjanak egy éttermet, vagy kávézót ahol találkozni tudunk. Mondtak is, és még annyit, hogy ott várjuk meg őket, nemsokára ott lesznek ők is. Nos fél órát ücsörögtünk az étterem előtt a kocsiban, majd felhívtam őket, hogy „miújs” (1,5 óra leforgása alatt ez volt a harmadik telefonbeszélgetésünk!). Mondták, hogy még nem indultak el, de mindenképpen jönnek, nemsokára. Bementünk az étterembe, kértünk egy adag üdítőt és növekvő türelmetlenséggel vártuk őket. ¾ óra múlva fizettünk és kimentünk a kocsihoz, majd hazajöttünk. Volt egy fura páros, aki elgurult mellettünk, de annyira nem tudtuk megnézni őket, hogy biztosan tudjuk, hogy ők lestek meg minket.



Mindenesetre ilyen szintű bunkósággal (bocsánat, de nem tudom szebben megfogalmazni) még nem találkoztunk, hogy kvázi mi teszünk szívességet, hogy elmegyünk az ő lakóhelyükre, többször hívjuk őket és akkor még annyira sem méltatnak, hogy lemondják a találkát. Jelzem azóta sem hívtak fel, s msnről is kiléptek ahogy mi beléptünk (ami nyílván azt jelenti, hogy egyszerűen letiltottak).



Amúgy ezen párosnak csak annyit tudok kívánni, hogy hasonlóan „kellemes” élmények érjék őket a keresgélésük folyamán, mint amit ők okoztak nekünk.

2 megjegyzés:

pudingocska írta...

velünk egyszer fordult elő, hogy nem jött el az illető a találkozóra.
amúgy nem értem a párost. én személy szerint szívesen beszélgetek más swingeresekkel, akkor is, ha tudom, nem lesz együttlét a dologból.
Sajnálom.:(

Nofretete írta...

Nem tragédia, csak rosszul esett. Éppen azért, mert úgy gondoljuk, hogy még egy vadidegen emberrel is el tudsz tölteni fél - egy órát beszélgetéssel, hátmég ha tapasztalatot is tudtok cserélni közben egy mindenki által érdekesnek tartott témáról:( Na mindegy, ez az igazi bunkóság.