2009. május 6., szerda

Szextársasjátékok

Még a korábbi kapcsolathoz készültünk volna játékokkal (ígértem is egy bejegyzést erről). De a kapcsolatnak vége szakadt, azt is elárulom, hogy azért, mert hamar meguntuk, hogy csak mi kerestük őket, csak mi mentünk. Persze szívesen láttak, és beszélgettek is velünk, ha kerestük őket, de azért ez hosszú távon nem éppen izgató, ha csak az egyik fél tesz meg mindent, és akkor arról, hogy nem éppen felkészülten vártak még nem is mondtam semmit. De hagyjuk is. Annak ellenére, hogy a játékok nem valósultak meg, úgy gondoltam, hogy megosztom az ötleteket, hátha másnak hasznos, meg hát így meg van nekünk is:)

Mivel egy játékot már alkottunk, úgy gondoltuk többet is tudunk. Nagyon jól jöhetnek egy normál párkapcsolat feldobásánál is, de remek hasznuk van a swingeres kapcsolatok előjáték részénél (is), hiszen nem tudom más hogy van vele, de nálunk sosem egyszerű a hogyan álljunk neki kérdés. Mert nyilván a találkozásnál rögtön nem teperjük le a másikat, hanem kicsit beszélgetünk, na de hogyan térjünk át a beszélgetésről a szexualitásra…na ennek a dolognak a finom átvezetésére találtuk ki az alább következő játékokat. Bármelyiket szabadon lehet hasznosítani, fejleszteni, kipróbálni. Akinek van kedve kommentelhet az eredményességről, illetve a további ötletekről;)


Activity 18+: kizárólag erotikus fogalmakat, eszközöket kell körülírni, lerajzolni, vagy elmutogatni, rövid idő alatt. Ugyan ennek van egy bolti változata, de a saját azért konkrétabb és nyílván lényegesen olcsóbb is, nem is beszélve arról, hogy már a kitalálás milyen vicces és kellemes. A játék egyébként a vetkőzést is segíti: mert ha a játékostársak kitalálják, hogy mi szerepelt a kártyán, akkor ők vetkőznek, ha nem, akkor a szereplő személy. Természetesen nincs győztes, hiszen a lényeg az, hogy mindenki levetkőzzön:P


Erotikus dobókocka: nos ebből létezik számtalan variáció a piacon (főként angol nyelvű oldalakon találtunk kivételesen érdekeseket), de igazából egyikkel sem voltam elégedett, tekintettel arra, hogy mire is akarjuk használni. Mert a mit csinálunk és hol típusú kocka egy párkapcsolatban még elmegy, bár az sem konkrét játék, hiszen hol az előjáték, meg azért gyorsan végig lehet érni a lehetőségeket. Angol oldalakon találtam előkészítősebb változatokat, mint a melyik testrésszel, mit kell csinálni, de hát ennek a beszerzése már bonyolult, nem is beszélve arról, hogy ez is eléggé drága. Pedig jó ötletekkel otthon is klassz és az egyéni/egyedi igényeknek megfelelő kockát lehet alkotni.






Vetkőzős kártyajáték: ezt azt hiszem mindenki ismeri, csak egy pakli kártya kell hozzá. És aki veszít, az egy ruhát is veszt, nem csak a játszmát. Szintén angol oldalakon találtam konkrétan olyan kártyapaklit, amiben ruhadarabok voltak a lapokon, ugyan az nem derült ki, hogy hogyan kell játszani, de megmozgatta a fantáziámat. Egy fekete péter jellegű játékot tudok elképzelni, hogy a paklit úgy osztjuk szét, hogy mindenkinek azonos számú lap jusson, ezután akinél van páros lap, az máris vetkőztetheti a többi játékost, majd jön a húzás, hogy akinek a legtöbb kártya maradt a kezében, attól a baloldali szomszédja egy kártyát húz, tőle pedig a következő és így tovább. Akinél pár keletkezik rögtön leteszi, a többiek pedig vetkőznek. Akinél a végén marad kártya, annak a maradék ruháival kellene valamiféle sztriptízt előadnia. El tudom képzelni a játékot öltözős változatban is, csak akkor erotikus ruhák vannak a kártyákon és azokra kellene lecserélni a normál ruhát…fiúknál nyílván ez a verzió egyáltalán nem vicces. (Számítógépes változat)

Erotikus memory: hasonlóan a kártyajátékhoz, csak a memória is bejátszik, nem csak a szerencse. Aki megtalál egy párt, az választhat, hogy ki szabaduljon meg adott ruhadarabjától (akár mindenki, beleértve őt magát is).

Természetesen a fenti két játéknál vicces lehet, hogy ha a tangát előbb kell levenni, mint a nadrágot, de hát kreatív megoldásokkal ez nem lehet gond. Értem ezalatt, hogy adott esetben függetlenül a kártyán lévő ruhadarabtól azt veszik le, amit a párral rendelkező kér, vagy tényleg leügyeskedik a bugyit a naci alól.

3 megjegyzés:

Exter írta...

Üdv! Tetszik a blogod, sajnos csak most találtam meg. Ha reklámnak ítéled akkor majd kitörlöd ezt, de erotikus társasokhoz szívesen ajánlom a sexopolyt és az érzékek kertjét is, ingyenes, magyar, nagyon jó tapasztalataim vannak velük :)

Nofretete írta...

Köszönjük. Nem minősítem reklámnak...készül is egy bejegyzés ezekről a játékokról...csak még tesztelés alatt vannak;)

Névtelen írta...

ha esetleg még izgatja a fantáziád a játék itt egy, ami kifejezetten ajánlott ellaposodás felé tendáló házasságokhoz. tudom, ez kapcsolatfüggő. nálunk segített újra egymásra találni.
clubohhrgsm.info