2012. április 15., vasárnap

Fura páros

Mióta a baba születése után ismét fejest ugrottunk a swinger életbe elég mozgalmasra sikerült a visszatérés.

Ez talán köszönhető annak is, hogy "felnőttünk" a dologhoz időközben, és átértékeltük a vágyainkat, korlátainkat. Így most már úgy vágtunk bele, hogy a csók, a párcsere, és még sok egyéb már természeteseként bővítette a vágyainkat.

Így ismerkedtünk meg egy párossal, ahol az elején elég biztatóan alakult minden, chaten kezdtük az ismerkedést, sok minden szóba került, meg volt a vízválasztó telefon a lányok között is, a vágyak is nagyjából passzoltak, meg olyan bevállalósnak is tűntek. Aztán megbeszéltünk egy személyes találkozót, szokás szerint semleges terepen. Itt már kellett volna, hogy jelezzen a kisördög a csengettyűjével (illetve jelzett is csak a még mindig harmatos lelkünk elnyomta). Mi alapvetően a szexen kívül azért is szeretjük ezt a világot, mert ha az ember sok éve van már együtt a párjával, akár milyen tökéletes is a kapcsolat, értelem szerűen a randi, a hódítás élménye kimarad. És ennek megfelelően mi úgy is tekintünk egy-egy ilyen találkozóra, mintha randira mennénk (végülis az is :) ) azaz úgy öltözünk, készülünk, frizura, smink, minden ami kellhet.
 

És eddig tapasztalatunk során igaznak is bizonyult az a tézis, hogy ahol a másik fél nem így jelenik meg, ott már valami gond. Hát ezért kellett volna elsőre meghallani a csengettyűt.. párosunk ugyanis elég topisan jelent meg, de mondták, hogy munkából jöttek, meg a hölgy meg is van fázva meg minden, ám legyen, elvégre ez bárkivel megeshet.
A beszélgetés felemás volt, a lány nem is nagyon szólalt meg, a nagy vagány belépőjük után mindketten elég visszahúzódóak voltak. A legérdekesebb az volt, hogy egész este a szex semmilyen formában nem került szóba. Aztán elbúcsúztunk, mondták, hogy elutaznak, de majd keresnek.

Elég hosszúra sikeredett a 'majd' - már ennek is gyanúsnak kellett volna megint lennie - de végüli bő hónappal a személyes találkozó után elkezdődött egy szexes randi szervezése.

Előtte megint volt egy chates kör - mi szeretjük megadni a módját, hogy mindenki jól érezze magát - megérdeklődtük, hogy hol szeretnének találkozni, mit szeretnének enni/inni, stb., aztán szóba kerültek - végre - szexes kérdések is, és itt egy teljes hátraarccal abban maradtunk, hogy kicsit lányos, aztán a többit majd meglátjuk. Nem baj, gondoltuk, végülis nekünk az a legfontosabb, a képeik alapján (volt felcsatis, kétvégű, vibris, nyalifali képek) elég jól benne vannak a témában, legalább lesz egy jó kis leszbi orgia, utána egy jó szex a saját párral. Még erre ránkontráztak azzal, hogy akkor hoznának segédeszközöket - ami a mi repertoárunkat ismerve semmi újat nem jelenthetett - de legyen, persze, hátha látunk újat, jobbat.
 

Aztán eljött a találkozás napja, picit késtek, de ez belefér, az öltözködést megint nem vitték túlzásba, de kicsit jobb volt mint múltkor. Vendégnek vegyesen udvariasak voltak, hoztak bort, csokit, ami jól esett, mert nem várjuk el, nem ezért hívunk magunkhoz senkit (sőt előtte a chaten is kérdezték, hogy mivel szálljanak be, ez szintén pozitív, mert nem gyakori), viszont a másik oldalról a csávónak folyton csörgött a telefonja, és amíg a párja rá nem szólt - kb a 6-8ik hívás után - addig folyamatosan fel is vette.
Emberileg ezt a pár apróságot leszámítva (félre ne értse senki, nem vagyunk háklisak sem, meg tökéletesek pláne nem, de ez is hozzátartozik az összbenyomáshoz) teljesen aranyosak, kedvesek, udvariasak voltak, értelmesen lehetett velük beszélgetni is, mindent megköszöntek, nem itták a sárgaföldig magukat, szóval abszolút rendben volt ez a része.
Vacsi után a lány - egy egyébként nagyon aranyos trükkel - ki"kéredzkedett" a mosdóba, és közben már átöltözve szexruciban jött vissza.

A ruha egyébként szolid elegáns volt, szexre nem alkalmas, de csinos volt egyébként, ő is jól nézett ki benne (ennek később lesz még jelentősége). Szóval minden adott volt egy jó partihoz. Mi is levetkőztünk (elvégre fiúk mit tudnának felvenni - bár a srác mutatóba hozott valami szíj ruhát, de hál' isten nem vette fel, viszont felvett egy férfi tangát, ami azért számomra nem hozott tetszést, de ez szubjektív). Szóval az én párom is felvett valami dögösebbet, és bevonultunk a már hangulatra kialakított hálóba.
Itt megint volt egy furcsa - intő - jelenet, hiszen a vacsoránál sem beszéltünk a játékszabályokról, így a lány csak úgy lazán bemondta, hogy - akkor mi mit szeretnénk, egymás előtt? párcsere? - azért lássuk be, ezt nem harckészültségben, az ágyban szokták megvitatni a párok. Mindenesetre abban maradtunk, hogy minden mehet, de nekünk a lányos dolgok kiemelten fontosak - mivel én nagyon szeretem nézni, ki is emeltem, hogy a felcsatis, kétvégű, nyalifali az nagyon izgi lenne (elvégre a képeken is volt, az én párom is imádja, meg amúgy is jól néz ki).
Aztán itt megint elakadt valami, mindenesetre a párom feloldotta a problémát, mert elkezdte kényeztetni a leányzót. Akiről így hamar le is került a ruha, és első pofonként rögtön meg is értettük, miért vett a szexruha alá melltartót. Volt mit tartani szegénynek, merthogy kegyetlenül lógtak a mellei. És bár messze volt az esztétikustól, de ilyenen azért nem szoktunk leakadni, mivel a természet nem mindenkinek oszt egyforma lapokat, a plasztika meg még mindig luxusnak számít, de mindenesetre nem a legszebb volt amit valaha láttunk.
Én mindenesetre visszavonultam, és a páromat kényeztettem, a lány is a saját párját próbálta szopni. Azért csak próbálta - mert bár a képek alapján gyanus volt, hogy nem lehet túl nagy a szerszám - de ilyen kicsit én életemben nem láttam még, pedig aztán nekem sincsenek ló méreteim. Rövid is volt vékony is volt, puha is volt, küzdött is a párja vele rendesen.
Ezután szintén az én párom volt bátrabb, mert egy helycserével átvette a szopást, és megkínálta magát a másik lánynak, elvégre ha már biszex, és állítólag nagyon vágyik rá, akkor jusson neki is.
Erről csak annyit, hogy már a saját kényeztetésével is úgy volt, hogy elviseli, mert végülis kellemes (meg a párom egyébként is jól csinálja) meg el is élvezett tőle, de amit viszonzásul nyújtott - hát arra csak azt lehet mondani, hogy "maszatolás".
Párom noszogatására én is elmentem kényeztetni a csajt. Na ez volt az a dolog, ami olyan volt, mint a K.O. előtti utolsó ütés.
Ugyanis a leányzó hihetetlenül igénytelen módon full (fekete, hosszú) szőrős volt mindenhol, olyan helyen is, ahol egyébként lányok nem is szoktak. (erről még tudnék hosszabban írni, de az azonosíthatóság végett most ezt a részt ugorjuk, elképzelni így is elég szerintem). Nem gondoltam, hogy lehet ezt még fokozni, de még borzasztóan is szopott.
Innentől inkább már átváltottam rettegésbe, hogy úristen, ezzel bármit is kell csinálni. Kellett, ami egyébként azért volt "mókás" mert az én - egyébként - átlagos szerszámommal, úgy érezte a csaj, mintha a szüzességét vennék el újra, és egyébként jó nagyokat is élvezett szex közben, de már nagyon vártam, hogy visszakapjam a saját párom. (ő egyébként úgy fogalmazott a srácról, hogy nem sok vizet zavart benne, ami szintén nagy szó, mert nagyon nagyon szűk).

Aztán tartottunk egy szünetet, és akkor a srác behozott egy felcsatist, amit hoztak magukkal. És akkor láttam a párján a tanácstalanságot, mondom rákérdezek már, hogy hát láttuk a képeken, hogy felcsatis, kétvégű, minden jó, hát akkor hogy hogy nem harap rá (mert mi is ajánlgattunk több féle lányos eszközt is) és akkor paff: jah, hát azok csak illusztrációk voltak, ők igazából még sosem próbálták. Így végülis a nagy tanácstalanságba az én párom vette fel, és juttatta a csúcsra a csajt - viszonzás természetesen itt sem volt. (fuck.. már bocs)
 

Akkor végre megkaphattam a már jól ismert kis puncimat, és hátulról el is kezdtem kényeztetni, mikor is a leányzó fogta magát és kiment. Mondjuk ez minket nem igazán zavart meg, mert talán itt következett a legpozitívabb illetve izgalmasabb rész a sok negatív között, mely szerint én dugtam hátulról a páromat, ő meg szopta a srácot közben (és valószínűleg számára is izgalmas lehetett, mert azt mondta a párom, hogy itt állt fel neki először rendesen - mert hogy közben azért a srác többször "szünetelt")
Végül visszajött a csaj és immár mindenki a saját párjával fejezte be. Az egy másik lapra tartozik, hogy az eddig átélt sokk élmények miatt inkább csak eljuttattam a páromat a csúcsra és megbeszéltük, hogy majd kettesben befejezzük, így én végül nem élveztem el.

Utána még elég hosszasan beszélgettünk négyesben - ez már megint teljesen normálisan semleges témákról - és végül elbúcsúztunk, és elmentek.
Aztán megbeszéltük a párommal, hogy ez ilyen először, utoljára és soha többet esemény volt, és ismét egy tanulság volt, hogy legközelebb ilyen helyzetben, akár mennyire kellemetlen is, de útközben is elfogjuk küldeni, akik szex terén ennyire "igénytelenek" (párom szerint a csávó is full szőrös volt) illetve mások mint amit állítottak magukról. És szintén szeretném azt a tévhitet eloszlatni, hogy persze, mert mi aztán nem voltunk kezdők sosem, és mindenki kezdi valahol, mert ez így van. És még most is sokszor vagyunk ráutalva mások türelmére, megértésére emiatt. De manapság ez a lány biszex ilyen beteges hobby lett, és ha valaki biszex, akkor az, ha nem akkor nem. És ha az, akkor első alkalomnál is látszik rajta, maximum bátortalanabb, mint ahogy az is látszik, ha csak azért csinálja mert "muszáj". És ők a második kategória voltak.

Természetesen ők mindebből nem vettek észre semmit, és jól érezték magukat, ennek megfelelően már másnap jelentkeztek, hogy hát nagyon jó volt, és mikor legközelebb. Hát velünk egész biztosan soha többé. És tényleg kár ez a kettősség, mert emberileg meg teljesen normálisak voltak. De ebben a világban nem barátokat keres az ember első sorban.

Nincsenek megjegyzések: