2012. április 14., szombat

Második felvonás

Swinger témában durvának is nevezhetjük a hetet, mert hogy csütörtökre S.-el szerveztünk le egy társasozós randit, péntekre pedig friss eros ismeretségből született randi nézett ki. Kezdjük talán a csütörtökkel. S. jött:) Kicsit meglepett, hogy a szupervagánynak megismert barátnőnk - mesélte, hogy számtalanszor ment már randira csak kabátban, vagy a kabát alatt csak szexruciban - nem szoknyában érkezett, egy harisnyának álcázott cicaruhával alatta, de persze hozott váltóruhát;)

Ezúttal a felvezetés röpke volt, pár falat, meg italok, aztán raboltunk is rá a játékra S. kérésnek megfelelően. A játékra, amit még sosem volt alkalmunk igazán kipróbálni, s amiről tudtuk, hogy négyeshez készült és bizonyára kiderül majd közben, hogy fejlesztésre szorul. Minden kellék előkészítve, játék startol. Aztán jöttek a tapasztalatok…a pozitívum, hogy egy négyesre tervezett játékot némi rugalmassággal persze - simán lehet hármasban is játszani;) Jó ráhangolás, bár a ráhangoló kártyáknál ugye adott esetben a forróbb hangvételűeket előbb húztuk ki, mint a lightosabbakat, és ebből azért akadtak vicces helyzetek. Találtunk jó néhány kártyát, amin a megfogalmazás ott szar, ahol van és ezzel persze megvalósíthatatlan a feladat. Mindenképpen hasznos volt, hogy végre élesben is kipróbáltuk, láttuk, hogy hol és mit kell fejleszteni rajta. Azt már a megalkotáskor is tudtuk, hogy nem végigjátszásra terveződött, hanem nyilván arra, hogy egy piros kártyás feladatba annyira belefeledkezik a csapat, hogy onnan már nincs visszaút a játéktáblára;) Most is valahogy így alakult…

…bevallom én már hamarabb eljutottam volna a belefeledkezésig, de nem egyedül játszottam:) Szóval feledkeztünk, avagy a nappali szőnyegről átvonultuk a durván erotikus vörös hálószobába:) Gabalyodtunk, lányok egymással, S. A.-val, A. velem, ami hirtelen eszünkbe jutott és kellemesnek ígérkezett az kipróbáltuk…messze nem mentünk végig a teljes tárházon;) Aztán rövid szünet, végül kettős tűz alá vettük A.-t…nem eredménytelenül.;) Amennyire sikerült megítéli ez az este siker volt, legalábbis úgy gondolom, hogy mindenkinek jutott élvezet:) Na meg amúgy is folyt.köv;)

Mindenképpen elmondható, hogy egy tartósabb swinger kapcsolatban ugyanúgy tanulni kell egymást, mint egy normál párkapcsolatban. Szóval tanulunk, mert kell, mert ezek a dolog sem jönnek maguktól:D Az természetes hogy A.-val 10 év után szavak nélkül is tudjuk mi hogyan mikor jó. Az is hogy két alkalom után ez még nem megy, ezert is tanulunk. Mindenesetre az S. szerint oly tökéletes hármas póz nálam nem aratott osztatlan sikert, talan a köztünk lévő magasság különbség miatt, merthogy nekem nem áll éppen szájra a puncija ebben a pózban.;) Na meg továbbra is állítom, hogy ketten szopni nem lehet: van pár pornósan látványos mozzanat ami alkalmazható, de nagy általánosságban egy normál méretű faszhoz nem lehet ketten kényelmesen és kielégítően (szájjal) odaférni. De lehet egymás munkáját segíteni;)

Ezúttal a dupla desszertért jár a kiemelt köszönet…hogy miért dupla? Mert magán kívül még sütit is hozott:D:D:D

Nincsenek megjegyzések: