2012. április 3., kedd

Levelezés

A maratonos találkozó után - ahogy erre már utaltam - nem adtuk fel. Ezúttal A. kezdett levelezni S.-val. A tegnapról és a holnapról, múltról és jövőről, történésekről és lehetőségekről. Arra jutottunk, hogy lelkizős személyiségünknek jót tenne egy személyes beszélgetős találka…


Lett:) Találkoztunk….csak úgy szexmentesen, enni és beszélgetni. (mert ugye: "Két dolog van a világon, amiben egy életen át sem lehet eléggé tudós és naprakész az ember, az egyik a gasztronómia, a másik a szex. Az egyikhez ezeregy nappal, a másikhoz ezeregy éjszaka is kevés.") Nagyon kellemes este volt, azt hiszem sokat megtudtunk egymásról. S. időközben elolvasta a blogok, és elvileg ezer meg egy kérdéssel érkezett. Próbáltunk ezeken végigmenni, közben a sajátokat is szegezgettük:) És mivel tudom, hogy olvassa itt is még egyszer köszönjük a virágokat;)

Aztán újabb levelezős, chatelős körök következtek, immár nem túl hosszan, mert amint a piros betűk engedték megszerveztük a talit. Ezúttal nálunk…de ez már egy másik történet.

Nincsenek megjegyzések: