2012. április 15., vasárnap

Swinger at home

Mert a klubban minden rendelkezésre áll…ott nyilván a szexről szól minden. Itthon azért élünk is:) Készültünk mi, s a tapasztalat azt mutatja, hogy viszonylag jól is sikerült felkészülni, de azért akadtak hiányosságok. Na de mivel is kell készülni…szerintünk. (Azt sem fogom eltitkolni, hogy mi maradt el) Egyébként ez azoknak, akik sosem jártak klubban főleg hasznos lehet…mert sok tényleg apróság, de összességében elég erősen befolyásolják az este kimenetelét, na meg a hangulatot;)
 

Enni, innivaló
Nyilvánvaló, hogy érdemes valami harapnivalóval előállni, mert hát egyrészt beindítja a beszélgetést, meg lehet rá inni is. Lehet ez meleg komoly leülős vacsora, de akár házilag összedobott svédasztal is, na meg egyszerűen csak rágcsálnivalók is. Az első kettőt kipróbáltuk az elmúlt napokban és működött mind a kettő:) A poharak és azok folyton újratöltődő tartalma azt hiszem még egyértelműbb, mint a kaja. Természetesen nem csak alkoholos, hanem mentes italokból is hasznos ha van választék. (Nálunk ebből is van általában is…alkoholból, meg éttermi színvonalú választék…nem azért, mert annyira szeretjük, hanem talán pont mert nem:P)
Ha már eszünk és utána erotikázunk, akkor a Tic-tac jó dolog…ez sajnos csak későn jutott eszünkbe, de legközelebbre mindenképpen tapasztalat. (Csak gyümölcsös volt itthon egyébként is) A rágcsálnivalókkal együtt kis tálban az asztalon tökéletesen elfér, s nem is minősül durvának szerintem - klubban is ki van téve mindenhol.

Pipere
Alap a vendégnek kikészített törölköző, női- férfi tusfürdő. Ahogy szerintem a mosdóban és a hálóban elhelyezett intim törlőkendő is. Na meg persze az erotikázás konkrét helyén az óvszer…nem hátrány, ha előkészítve, a nagy doboz kibontva és persze egyes darabokra szétszedve:D A jövőre nézve praktikus megoldás, ha több helyen van az ágyon. Mi a szex végére keletkező nedvekre kis méretű törölközőt használunk, ebből számtalan darab van is a hálóban, s adtunk ebből vendégeinknek is, de azt kell tapasztalnunk, hogy nem mindenki kedveli ezt…így legközelebbre a papír zsebkendőt is bekészítjük:)

 
Hangulat
Szerintem nagyon klassz volt, hogy a hálószobában többféle hangulat világítás is rendelkezésre állt. S kifejezetten kellemes volt a halk háttér zene is (kimondottan erotikus dallamokat válogattunk). Maga a terítés, az öltözék, na meg a hálószobai textilek is nagyban tudják erősíteni az erotikus hangulatot. Nekünk a sokféle hangulatvilágítás mellett, amúgy is vörös a szobánk színe…a fal, a bútorok és a kiegészítők egy része fehér…szóval azért nem érzi felbőszült bikának magát az ember ha belép. A falon szolidan erotikus képek…tényleg swingerszoba na:D És akkor a szekrények tartalmáról még egyetlen szó sem esett:P

 
Váltás
Mert nekünk az eddigi tapasztalatunk az, hogy nem könnyű a vacsorázós és/vagy beszélgetős részből átbillenni a szexuálisba. Vannak tapasztalatok, de a tökéletesre még nem biztos, hogy sikerült rátalálni, de azért amivel már találkozunk, vagy amit magunk is alkalmaztunk:
- átöltözés és erre invitálása a másik hölgynek is
- társasjáték (nyilván a kifejezetten swingeres a legjobb, de sima páros szexjáték is alakítható a körülményeknek megfelelően - tapasztalat;))
- jacuzzi/szauna - de ez nyilván nem áll általában rendelkezésre
- egyszerűen szóbeli invitálás a megfelelő szoba mélyebb megtekintésére

Összességében büszke voltam magunkra, mert szerintem nagyon felkészültek voltunk, érzésem szerint az apróbb hiányosságok ellenére, azért lepipáltunk mindenféle swingerklubot:)

Nincsenek megjegyzések: