2008. november 4., kedd

Az elképzelések



Miután már lényegében négy kapcsolatunk tapasztalatáról írtam gondoltam végre leírom azt is, hogy mik is voltak az alapelképzelések és azok esetleg hogyan változtak.
Nem tudom másoknál ez hogy megy, de nálunk a keresés időszaka alatt rengeteg beszélgetés volt a témával kapcsolatosan. Egészen pontosan a meddig megyünk el volt a legközpontibb.
Ahogy már említettem, a keresés az én biszexualitásomból indult, így hát első körben lányokat kerestünk, de hamar rájöttünk, hogy ha logikusan belegondolunk, akkor az nem egészen normális, ha egy lány egyedül csatlakozik be egy párhoz…legalábbis mi magunk között jól levezettük, hogy ennek milyen problémái lehetnek, arról nem is beszélve, hogy nem akadt ilyen jelentkező. Kiterjesztettük hát a keresését a párokra, amikor is olyan párokat kerestünk, ahol –hozzánk hasonlóan - a hölgy vágyik lányos kényeztetésre. Nem akartunk továbblépni, de nem zártuk ki a lehetőséget, úgy fogalmaztuk meg, hogy mindenben benne vagyunk, ami minden résztvevő félnek jólesik. Tudom nagyon általános, de mi tényleg mind a mai napig így gondoljuk. Nem vágyom általánosságban párcserére, de nem is zárkózom el tőle, mert ki tudja. Ami első perctől tabu volt, az a fiú bi, a csókolózás a másik párral (lányok között persze nem volt tiltott:)), illetve a különvonulós párcsere…lévén nem azért keresünk, hogy félrelépjünk, hanem a közösen átélhető élményekért. Időközben tisztában vagyunk már azzal is, hogy ezt nem lehet előre megbeszélni és tisztázni, az érzéseket nem ismeri az ember előre, azok ott helyben alakulnak ki és ott helyben kell tudni lekezelni őket. Eddig sikeresen vettük ezt az akadályt;) Természetesen alapszabály, hogy bárkinek bármi nem tetszik, akkor azonnal jelzi a másiknak…úgy gondolom, hogy ez egy kihagyhatatlan szabály.

A kiterjesztett hirdetés után rengeteg furcsa, érdekes, megdöbbentő és vicces telefon és msn következett. Eljutottunk oda, hogy megismertük a kereső típusokat:

- Pár, tényleg keres, de nem a szavak embere és nem sikerült kideríteni, hogy mit is keres
- Pár, tudja mit keres, el is tudja mondani, de nem minket akarnak
- Pár-nak adja ki magát, a valóságban képvadász/hülye fiú (nem értem, mert tekintettel a telefonálási kérésünkre ez elég hamar kibukik és mégis van olyan, aki bepróbálkozik, akár kamu telefonszámmal, akár azzal, hogy most nem tudja adni a párját, rosszabb esetben női hangon:S)
- Pár, de csak a fiú kényszerítő hatására vannak ott (a lány csak azért ment bele, hogy (a) nehogy elhagyják, (b) elvegyék feleségül (c) csináljanak neki gyereket…stb.
- Pár tényleg keres, mi is szóba jöhetünk, de kiderül, hogy az érdeklődés nem találkozik
- Pár, keres, minket, de a lélektanilag fontos pillanatban mégis visszakozik

Most így hirtelen többre nem emlékszem, de ez is éppen elég volt kiegészülve természetesen a számos fiú megkereséssel, illetve azokkal, akik még a hirdetésünket sem voltak hajlandóak elolvasni (falra mászom tőle mikor olyat kérdeznek, ami amúgy is benne van a hirdetésben – később ennek megelőzésére már csak igen rövidke és kevéssé informatív hirdetést tettünk fel, hogy legalább kérdezhessenek:D)

A személyes találkozók is nagyon érdekesek voltak, hiszen mindegyik más és más volt attól függően, hogy milyen típussal találkoztunk éppen. Gyakran volt olyan, hogy a már msn-en átbeszélt témákon mentünk végig újra, de olyan is, hogy egyetlen szó sem esett arról, hogy hol és milyen céllal találtunk egymásra. Az mindenképpen általános tapasztalat, hogy az első közös szexuális élmény után nyitottabb lesz az ember a másik páros felé, ezért is szerencsés, ha nem csak egy alkalomról van szó, mert hát nyilván minél jobban ismerik egymást, annál kellemesebb az együtt töltött idő. (És itt nem feltétlenül azt értem, hogy barátkozni kell, csak ismerkedni, mert számomra a csak szexelni találkozunk nem működik, ha ilyesmire vágyom, akkor a swingerklub a megfelelő lehetőség, ahol adott esetben még megszólalni sem kell és sokszor még a nevét sem tudod annak akivel a mennybe repültél)

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ezzel az elváltoztatott, "női" hanggal még nem találkoztam.:)