2008. november 2., vasárnap

Swinger-klub - Intézményesített találkahely




Ahogy minden hobbynak, sportnak, és egyébnek, természetesen ennek is meg van az intézményesített formája. Mielőtt rosszra gondolna bárki is, nem bordélyházról van szó. Nem sok ilyen műintézmény működik az országban (ismereteink szerint 3 van Budapesten, 2 pest megyében és még 3-4 a vidéki nagyvárosokban), de amik vannak, általában elmondható, hogy nagyon igényesek. Persze amíg nem mozog az ember ilyen környezetben, azt sem tudja mi ez. Én nem is hallottam róla korábban, megtalálni sem egyszerű őket. Olyannyira nem, hogy amelyikekben mi jártunk azokról egy az egyben elmondható, hogy ha nem tudtuk volna, hogy oda kell menni, eszembe sem jutott volna pont abba a házba/hotelba/épületbe bemenni-becsöngetni stb.
Ugyan mire eljutottunk először klubba, addigra már túlvoltunk jópár élményen, azért egész más helyzet, amikor csak annyi tudsz az egészről, hogy van egy hely, ahova mennek emberek, és teszik amit tenni szoktak az épületen belül teljesen szabadon. (persze szigorú szabályok vannak - de erről később) Ezért volt egy elég negatív elképzelésünk, meg egy két hallomás info, ami azért csigázó volt. Aztán egyszer addig jutottunk, hogy az egyik ilyen ismerkedős oldalon összeakadtunk egy párral, akik rendszeres látogatói voltak az egyik klubnak, és megbeszéltük, hogy szívesen elkísérnek, és bevezetnek ebbe a világba. Lebeszéltük, hogy akkor az adott cím előtt találkozunk. És ismét csak egy korábbi írásomra tudok visszautalni, a szerencsével kapcsolatosan, mert ahogy ők vezettek be ebbe a világba, annál tapintatosabban nem lehetett volna ezt tenni.
Egy harmincas évei vége fele járó házaspárral ismerkedtünk meg végülis, azt körülbelül éreztük a találkozás pillanatában, hogy a szexuális téren nem egymást keressük, de emberileg szimpatikusak voltak.
Bekísértek minket a házba, végig mondták, hogy hol mi merre van, mit kell csinálni. A belépődíj befizetése után (a klubbokba általában elsőre soknak hangzó belépődíj van, ami all inklusive tartalmazza az étel ital fogyasztást) Utána átöltözés (a klubban erotikus ruhában esetleg fehérneműben vannak a lányok, a fiúk alsónaciban vagy törölközőben) következett, majd körbevezettek minket a klubban, elmondták a szabályokat, hogy mi merre van, hol mit szokás avagy mit nem.
Már amikor beléptünk, lehetett látni, hogy ez a klub messze nem az, amit gondol róla az ember. Hanem egy nagyon igényesen megcsinált szórakozó hely wellness szolgáltatásokkal, ahol az emberek elég "könnyed" ruhában -vagy anélkül - vannak, és van olyan része (általában a klubbok emelete) ahol szexelni is lehet.
Szintén megér egy bejegyzést, de röviden azért annyit, hogy (néhány ritka kivételtől eltekintve) az emberek sokkal kultúráltabbak, tapintatosabbak, mint amit gondolnának egy ilyen helyről, és mint egyébként az átlag emberek..(sajnos).
A korösszetétel elég vegyes, a huszas évek közepétől a nyolcvanig minden megtalálható, de ez egyáltalán nem zavaró.
Akik bevezettek minket, elmondták, hogy egyrészt a klubban teljesen természetes, hogy vannak újak. Hogy ezt egyébként mindenki tudja is rólunk, ami nem baj egyébként (később rájöttünk, hogy tényleg nagyon látszik az újakon :) ), hogy ne féljünk, senki nem fog ránk ugrani, sőt az első pár alkalommal a beszélgetésen kívül közeledni sem (és valóban). És, hogy nincs abban semmi rossz, hogy az elején csak a zárt szobában (mindenhol van egy-két zárható szoba) és csak egymással szeretkezünk.
Aztán hagyták, hogy kicsit szokjuk a környezetet, majd amikor elindultunk körülnézni (azért elég nagyok ezek a klubbok) mondták, hogy bátran, nyugodtan nézzünk meg mindent, és kérdezzünk nyugodtan. Ezt is tettük, közben ők elmentek a szeretkezős részre, mi meg - persze jó kis félénken körbe kémleltük a terepet :). Aztán felmerészkedtünk a szerelmi fészkek részére is, és végül a zárható szobában szeretkeztünk egyet.
Végülis nagyon kellemes élményekkel gazdagodva mentünk haza, és megállapítottuk, hogy ez egy nagyon klassz találmány, nagyon jól is lett kivitelezve, és hogy jövünk máskor is :).
És zárszóként kicsit a szabályokról: Az emberi kapcsolatokra minden klubban érvényes és legszigorúbb szabály, hogy ha valaki valamire NEM-et mond, azt feltétel nélkül el kell fogadni. Avagy ahogy marketing szövegként szokták írni: mindent szabad, de semmi sem kötelező. A többi szabály már inkább csak ilyen "általános" jellegű, mint tilos a drog, a túlzott alkohol fogyasztás. Vagy, hogy mindenki ügyeljen a védekezésre, tisztaságra, tisztálkodásra (óvszer, törölköző, egyéb tisztálkodó eszközök korlátlanul rendelkezésre állnak mindenhol). Ja, és egy másik (egyébként teljesen érthető) szigorúan vett (mindegyik ilyen egyébként) szabály, hogy bármilyen kép és hangrögzítő eszköz, telefon, stb. bevitele, használata tilos.
Ahogy párom már leírta (próbálom nem ismételni, amit írt, de azért nem ígérem, hogy ez totálisan működni fog) ez a kiterjedtebb szexuális érdeklődéssel rendelkező párok találkozó helye. Mert hát szükség van az ilyen keretekre is, van az úgy egy ilyen találkozás esetében, hogy nem akar az ember annyira belebonyolódni, hogy saját lakásba menjen, vagy csak egyszerűen nincs kivel belebonyolódni. Nos a klubban mindig vannak érdeklődők, de ne szaladjunk ennyire előre.

Régóta tervezgettük, nézegettük a klubok weboldalait, hogy melyiket is válasszuk. Beszélgettünk az ismerőseinkkel róluk, hogy melyikről mi a tapasztalat. De az elhatározás ellenére nem akart eljönni a pillanat, hogy belevágjunk kettesben. Nagyon jókor jött a már említett páros, akik felajánlották, hogy segítenek megismerni ezt a világot. A hölggyel itt is telefonáltam már a találkozó lebeszélése előtt, nagyon kedves és aranyos volt. Aztán találkoztunk a klub előtt, ahová ők nem kettesben érkeztek, hanem egy másik párral együtt. Mind a négyen nagyon aranyosak és tapintatosak voltak. A klub bemutatását azonban csak a már említett pár intézte. (Azóta már láttam, hogy akik kettesben vágnak neki ennek a kalandnak, azoknak a személyzet tart egy rövid bemutatót, ami azért messze nem olyan komoly, mint amit mi kaptunk.) Ami az első pillanatban feltűnt, hogy egy összeszokott egymást ismerő csapatba csöppentünk, amitől persze az első pillanatban jól meg is ijedtem. Mentorunk azonban gyorsan felvilágosított, hogy a harmadik-negyedik alkalom után már minket is mindenki ismerősként fog üdvözölni, és akkor már nekünk is kialakul a képességünk, hogy messziről felismerjük az újakat. Körbe vezettek, majd leültünk a legnagyobb közös helyiségben beszélgetni, kicsit iszogatni. Ezután különváltak útjaink, mert mi elindultunk a félénk felfedező utunkra, ők pedig a szeretkezni. Természetesen felmentünk az intim részre, ahol láttuk, hogy ők már elfoglalták magukat, attól viszont megijedtem kicsit, hogy a szobát és ágyat, amiben voltak legalább 20 szóló fiú állta körbe…gondolom őket is zavarhatta, mert pár perc után kijöttek inkább. (ilyen szempontból szerencsétlen volt, a választás, mert olyan napon mentünk először, amikor szóló fiúk is beléphettek). Mivel a zárható szobát üresen találtunk gyorsan lecsaptunk rá. Nagyon hangulatos egyébként az egész intim rész kellemes vöröses félhomály uralkodik és egyébként is minden adott, hogy kellemesen, higiénikusan és biztonságosan tudjon szeretkezni az ember.

Összefoglalóan nagyon kellemes élmény volt az első klublátogatás. Megláttuk benne a lehetőséget, de ugyanakkor az is megérettük, hogy nem helyettesíti a hirdetést, inkább csak kiegészíti azt. És akkor még messze nem értettünk meg mindent, maradt bennünk jó pár kérdőjel a klubbéli élettel kapcsolatosan.

Nincsenek megjegyzések: