2008. november 3., hétfő

Változatosság - eszközök a szexben


Bevallom a szeretkezés (szex) után talán az egyik kedvenc témám :), hogy mivel is lehet még jobbá és kellemesebbé tenni. (nah én is tipikus férfi vagyok..) A másik, ami szintén külön (több) bejegyzést is megér az erotikus ruhatár - ami megint egy ok, hogy miért is kéne szexelni:).
Erről egyébként eszembe is jut az Amerikai Pite egyik jelente, amikor Jim apja meg a leendő feleség beszélgetnek: "Papa: De hát nem lehet napkeltétől napnyugtáig egyfolytában csak szexelni. Hölgy: Maga még nem próbálta? P: Dehogynem, mi is nagyon sokszor.. "
Nah ez pont ilyen.. persze nem csak erről szól az élet, de azért lássuk be, jó találmány a szex:). Azért ebben a fajtájában már kezd érdekes értelmezést kapni a "minél több annál jobb" (egyébként szexre pont nem feltétlen igaz, de ez most mind1), szóval minél több alkalom? minél több ember? minél több alkalommal minél több emberrel?:) micsoda dilemma.
Egyébként ez a szex ez egy érdekes hobby.. és főleg költséges.. (nemcsoda, hogy a világ termelésének jelentős hányadát a szex ipar adja) mert nincs annyi pénz amit el ne lehetne rá költeni. Persze, akinek anélkül rossz, annak ezzel is az lesz, de akinek jó, annak azért sok kellemes pluszt adhat:).
Szerintem némelyik vidéki szexshop megirigyelhetné a gyűjteményünket, de ennek az az oka, hogy a dolog jelentős részéről csak gyakorlatban derül ki, hogy igazából jó-e vagy sem.
Gondoltam kicsit kiegészítem a témát a saját véleményemmel az adott játékról:) Van mindegyikről. Általánosságban elmondható, hogy nagy rajongója vagyok, ahogy a ruháknak is, de azt is el kell árulnom, hogy nem feltétlenül jelenti a rajongás számomra azt, hogy minden egyszer szeretkezés alkalmával használunk is valamit a (kiemelkedően nagy) készletből.

Először a kedvenceink:




Szinte természetes darab egy ilyen háztartásba :), egy bőrszerű anyagú normál méretű darab. Azért ez is már a második szériás darab. Mert az első úgy döntött, hogy formavilágot változtat, amikor is egyszer elől hagytuk, és valami oknál fogva, szétlapulva-szétfolyva odaragadt a padlóhoz :). Azért ez is a valamit valamiért darab, mert ez a cyber anyag legalább olyan kényes, mint amilyen jó, úgyhogy nagyon óvatosan kell vele bánni. De kényeztetni imádom vele a párom, és ő is magát. Egy szóval szeretjük.
Tényleg ő a kedvenc, sokáig gondolkoztunk a megvásárlásán a kényessége miatt, végülis nagyon örülök, hogy belevágtunk:) A leggyakrabban bevont segédeszköz, mind kettesben, mind csendes magányomban, csak azt sajnálom, hogy zsenge leánykoromban nem volt ilyenem:P




Azt kell mondjam, néha a legegyszerűbb dolgok a legjobbak. Ebből a kis tojásból kettő is van. (higiéniai okokból, két különböző bevetési helyre). Az anyaga nagyon klassz, ilyen bársonyos borítású, nagyon kellemes fogású. Általában két módon szoktuk használni, aztán ez sem törvényszerű :). Az egyik felállás, amikor szexfilmetnézünkésfelizgulunk című előjáték van, akkor simán punciba betéve, a filmmel együtt elég magas nedvességtartalmú környezetet teremt:). A másik az akció közben popsiba csúsztatva izgatja a páromat (és persze engem is :)).
Általánosan elmondható, hogy a játékok többsége a megvásárlást követő napokban-hetekben játszik fontos szerepet, nem mindegyikkel folytatódik a kapcsolat, van amelyik nem válik be, van amelyikkel egyszerűen eltelünk. Nos ez nem ilyen. Ha olyan helyre megyünk, ahová viszünk játékot is, akkor biztos, hogy a két kis selyemtojás benne lesz a csomagban:)

Most így külön képet nem találtam róla, de talán kis fantáziával mindenki el tudja képzelni, hogy is néznek ki, szóval van néhány varázspálca tuning cucc, ilyenek mint szilionos péniszgyűrű, pénisz mandzsetta, ezekből több fajta is. A maguk formájában néha-néha mindegyik nagyon klassz tud lenni.
Ezek nagyon érdekesek, mert számomra nagyon hangulatfüggő, hogy vágyom-e kiegészítésre, vagy csak a természet adta dologra, ami önmagában is képes bármikor a fellegekbe repíteni.;)




Majdnem kihagytam még egy remek elemet. Bár talán ennek az oka inkább, hogy mostanában nem használtuk, ez pedig a vibro bugyi. Használata leginkább a fenti filmes szituban szokott történni, hatása szintén kiemelkedő:).
Húú ez is egy olyan játék, amiből már a másodikat fogyasztom - az elsőben leégett a motor:$. Eleinte nagyon imádtam, most már azért csökkent az érdeklődés, pedig így rágondolva is izgató a kicsike:) Nem csak vibrál, de körkörösen is mozog, ami csak fokozza az izgalmakat.

És az egyebek: Ezen kívül még van pár jó és félre sikerült vibrátor is. Van például külön csikló izgatóval felszerelt darab, de a páromnak ez a pontja csak elég különlegesen izgatható, illetve jutattható orgazmushoz, ezért nem igazán vált be. (hiába, nem vagyunk egyformák).
Hát igen, sok ilyen van, a csiklóizgatós vibrátor talán életem nagy csalódása, pedig gondolhattam volna, hogy az nem lesz nyerő, hiszen ismerem magam annyira, hogy ilyen szempontból nem vagyok átlagos. Sebaj a gyűjteményben szépen mutat:P




Van ilyen tapadó korongos kádhoz-csempéhez csattintható darab (ezt egyébként egy szexfilm generálta, mert mindkettőnknek nagyon tetszett egy jelenet, amelyben egy ugyan ilyen darabbal masztizott egy lány a kád szélre csattintva. Persze később ilyen funkciójában sosem használtuk) De szegény kétszeresen is szomorú véget ért, mert egyrészt tönkre ment a kábele az anyagon belül, másrész, egy ismerősünk felhozta az állatát, aki megtalálta a párna mögött és beleharapott a golyójába. A szívem is belesajdul azóta is.
És nem csak a férfiszív sajdult bele abba a mozdulatba, hanem a női is:( Nem is beszélve arról, hogy az állatot le is kellett applikálni róla, ami nem volt egyszerű, hiszen folyton vissza akart térni befejezni a tevékenységet...még belegondolni is szörnyű, hogy mi lett volna a vége:(

És persze volt néhány félre sikerült vásárlás is. Az egyik szintén egy vibrátor volt, amit kinéztünk a katalógusból, ami egy írólap méretű volt, és ott egész kicsinek tűnt az eszköz :), volt vagy 1 cm a képen. Mivel adatok nem voltak nagyon róla, és jól nézett ki, ezért megrendeltük. Nah, élőben egész mókásan nézett ki. Fogalmazzunk úgy, hogy én nem szeretnék ekkorát :D. Ezen kívül még kemény is volt anyagra, úgyhogy sosem használtuk, de emlékként megmaradt.
Nah, így most elsőre ennyi, az extrább illetve bi-leszbi női huncutságokat meghagyom legközelebbre.

Nincsenek megjegyzések: