2008. november 17., hétfő

Erotikus fotózás

Habár nem tartozik (nem feltétlen tartozik) magához a szexhez, tapasztalatunk szerint azok a párok, akik vonzódnak a csoportos szexhez, nagyon szeretnek fotózkodni is. (persze biztos itt is van kivétel). Ha komolyan gondolja a keresést, amúgy is elkerülhetetlen lesz, hogy csináljon magáról egy két akt képet, de aki bátrabb az akció közben is készít képeket. Azért ezt jól megcsinálni már nem kis művészet :), és ekkor szokott felmerülni először, hogy milyen jó lenne, ha valaki fotózna. Ennek aztán egyenes ági következménye, hogy ha már ott vagy tok 3-4-...n :)-en, akkor már több féle formációban is készülhetnek képek.
És itt kell megemlítsek egy fontos tapasztalatot.. a fotózás, és a modellkedés is fárasztó feladat, a szex fotózás még fárasztóbb, bár aki ebből él, nem mindennap csinálja, de azért akkor is megdolgozik érte.
Amikor utoljára ilyen fotózás csináltunk egy másik párral, akkor körülbelül 4 órát tartott, és a végére mindenki hulla lett. De nagyon jó volt:). Mivel mind nekünk, mind a másik párnak jelentős „készletei” voltak ruhában és eszközökben, így volt mit felvenni a lányoknak, meg persze cserélgették is egymás között, hogy változatos is legyen. Bár a személyes kedvenceim mindig azok voltak, ahol megvolt ugyan az a ruha fehérben és feketében is.
Szerintem végig is mentünk az összes olyan pózon, amin két lány bármilyen módon egymáshoz tud simulni, kényeztetni egymást. Aztán persze elő kerültek a segédeszközök, így vibrivel, meg kétvégű vibrivel, és felcsatis vibrivel is megmutatták, hogy mit tudnak a kamerák előtt. Itt már készültek hármas képek is a változatosság kedvéért. Aztán persze a végére azért csináltunk pár képet párosan is egymásról.
Szeretkezés végül is nem lett belőle, mert mire úgy döntöttünk, hogy elég, addigra ágyba zuhant mindenki, úgyhogy jó időben kell abba hagyni, mert persze jól felizgat mindenkit a dolog. Ha jó a kapcsolat a partnerekkel, egyébként nagyon kellemes az egész, mi végig nevettük az egészet, és persze kellemes is, végig lehet próbálgatni egymáson a kelléktárat, meg azt is, kit mi izgat igazából, és mind ezt teljesen óvatosan, úgy hogy nem szeretkezés közben derül ki, hogy valami nem tetszik a másiknak, ahol sokkal kellemetlenebb szólni. Úgyhogy egy hosszú távú kapcsolatban rengeteg haszna van. És persze nem utolsó sorban nagy élmény végig nézegetni a képeket is:).

2 megjegyzés:

pudingocska írta...

Fura, mert rólam van pár szexi kép, de az akt már nekem valahogy sok lenne, az nem is vonz annyira. Sokan mikor meghallják, hogy stúdiónk van kamerával, akkor meglepődnek azon, hogy még soha nem vettük fel magunkat, pedig nem.

Névtelen írta...

nahát Pudingocska ezt nem is tudtam:D