2008. november 18., kedd

Erotikus mese, avagy a manga

Nem tudom mások hogy vannak ezzel, de én személy szerint még mindig nagyon szeretem a meséket, és ezalól az erotikus/pornó mesék sem kivételek. Gyorsan leszögezem: Nem azért kedvelem a mangákat, mert arra vágyom, amit azokban látni lehet. (Aki nem ismerné ezeket a „meséket” annak elárulom, hogy a többségük elég durva, inkább a szado-mazo világból meríti a történetének lényegét.) Személy szerint nem vágyom ilyesmire – félreértés ne essék el tudom fogadni, hogy vannak akik vágynak rá – ennek ellenére nagyon izgató hatással van rám a manga nézés. Kiemelkedően izgató hatással. Kedvelem az egyéb erotikus és pornó alkotásokat is, de azoknak az izgató hatásfoka messze elmarad ettől.
Az első ilyen alkotással egy szilveszteri buli utáni hajnalon találkoztunk a helyi szexcsatornán (azt hiszem XXL volt). Nagyon tetszett a film, nem volt durva, semmi szado-mazo nem volt benne (nagyon-nagyon ritka az ilyen) és annyira felizgatott, hogy szabályosan csöpögtem. Azt hiszem nem kell részleteznem, hogy milyen kellemesen indult az az évünk:DDDDDDDDD



Ezután kezdtünk el vadászni dvd formában is a mangákra. Nem egyszerű történet, főleg, hogy próbáltuk magunkat a nagyon durváktól megkímélni. Magyarországon két normálisabbnak tűnő darabot sikerült beszerezni. Viszont Ausztriában egy gyakran látogatott szexshopban (akkora, mint itthon egy tesco) találtunk jó néhány biztató darabot. Akkor sajnos nem vettük meg – odakint sem olcsó mulatság és mi akkor még erősen diákok voltunk – később azokat nem találtuk meg, de találtunk másokat. Itt sem tökéletes, mert három filmből csak egy tetszett igazán, de hát ez benne van a pakliban, tekintettel arra, hogy néhány kivágott kép és maximum három mondat alapján kell dönteni. Tervezzük továbbiak beszerzését is, csak mostanában nem jutottunk el az említett üzletbe. Természetesen a neten is vadásztunk párat, amiből szintén van kedvesebb darab.

5 megjegyzés:

pudingocska írta...

Én is imádom őket.:) Már gondolkodtam rajta, hogy mitől lehet. Talán épp az eltúlzottságuk, vagy nem tudom.
Bár a mangáknál még egy fokkal jobban szeretem a nem japán szereplős képregényeket.

Névtelen írta...

Nem minden manga erotikus. Sőt a többségük nem az.

Névtelen írta...

Furcsa módon perverz létemre én nem szeretem a mangákat, nem a tartalma, inkább a rajzolási technika miatt.
Szeretném megkérdezni kilinkelhetem-e a blogodat a blogunkra (http://bdsmblog.extra.hu). Tudom, hogy a két oldal témája nem egyezik meg, de nem csak a BDSM irányú oldalakat gyűjtöm, hanem azokat is, amiken élvezhető módon írnak a szexről. Természetesen nem kérek viszontlinket, nem azért csinálom. (bár nem haragszom meg, ha megteszik a szép zöld hátterünk, és mégis kiraktok:P:P:P)
üdv: jouet

Nofretete írta...

Szia, természetesen, ha szeretnéd, kiteheted.

Névtelen írta...

keress ra a hentai szóra, legtobb manga(ami igazából anime, hiszen mozgó, a manga a képregény) nem a szexről szól.

en gyujtottem oket, szinten nem a szörnyes-csápos tipus hive vagyok.