2008. november 5., szerda

Társasjáték - Swinger játékok

Egyikünkre sem lehet mondani, hogy lelkesedésnek hiányában van, vagy mondhatnám azt is, hogy ha már valamit csinálunk, akkor megpróbáljuk szívvel-lélekkel tenni. Az egyik ilyen lelkesedéseredmény lett, az a játék, ami részben a blog névadója is lett. Már korábban a párom utalt rá, hogy az egyik kapcsolatunk ihlette meg végülis.
Ugyan most már a magyar piacon is elég sok erotikus jellegű társasjáték kapható, ezek mind csak a nagyon-nagyon cenzurázott két személyes játékra alkalmasak. Persze kis fantáziával azért tudtuk hasznosítani négyesben is, de valahogy nem volt az igazi.
Elkezdtünk nézelődni külföld irányában is, persze nem meglepő, hogy külföldön ennek sokkal nagyobb kultúrája van (meg persze sokkal elfogadottabb is az ilyen), és persze számos, kifejezetten e társas bi-leszbi-swinger célokra készített darab lelhető fel. Igenám, de ez még magában nem oldja meg a problémát, mert a külföldi beszerzése, meg főleg a honos hasznosítása elég sok problémát vetett volna fel, így azt találtuk ki, hogy akkor marad a csináldmagad technika. A végeredmény minősége egyébként minket is meglepett, mert simán elment volna egy rendes vett dobozos játéknak is (természtesen a nyomdai színes nyomtatás, laminálás sokat dobott rajta). Maga a pályához nem kellett nagy munka, egy szép erotikus kép, és rárajzolva a mezők megfelelő feladat mezőkkel.
És akkor jöttek a kártyák, az elején viszonylag gyorsan ment, mert a kettes játékban szerepelt kártyákból jópár hasznosítható volt, illetve javítható volt hármas illetve négyes felállásra, de ugye az akciós rész (két részből építettük fel a pályát: előjáték és akció) már nehezebb ügy volt. És itt jött a második segítség, mert jó pár külföldi (német és angol ) játéknak fent voltak a feladat kártyái, így csak fordítani kellett.
Bátran mondhatom, hogy külföldön olyannyira lazán veszik ezt az egészet, hogy simán cenzúrázni is kellett, mert ott a játékokban mint feladat kártya alapban "természetesek" a fiu bi, bdsm és egyéb speciális témákhoz (igaz azért viszonylag lightos) kapcsolódó kártyák. Szóval azért szortíroztunk, meg a saját tapasztalatot/fantáziát felhasználva összehoztunk egy jó kis játékot.
Sajnos a sors fintora, hogy úgy alakult a helyzet, hogy a mai napig nem találtunk olyan párt akivel annyira passzol minden, hogy egy ilyen játékot ki tudjunk próbálni, de talán majd egyszer.
A végleges verziót elektronikus nem találtam meg, de azért ezt a munkaközi állást megmutatom a pályáról:

Nincsenek megjegyzések: