2008. november 9., vasárnap

Swinger-klub tegnap..


Nem vagyunk azok a nagy "szombati" swinger-klubosok, de tegnap, mivel régen nem jutottunk el klubba, ezért lementünk a DL(Dreamland)-be. Hiba volt. Már párszor elhatároztuk, hogy szombaton nem megyünk klubba, mert nem szokott jó lenni, a hétköznapi események általában normálisabb légkörűek. De erről később. Amit szomorúbban állapítottunk meg, hogy azért a klub is nagyon alább adta a színvonalat. Persze, apróságok, meg nem ezért megy oda az ember, de ha már kiad ennyi pénzt, akkor mégis csak elvár egy színvonalat étel-ital téren is. Régen nem is volt ezzel baj, de tegnap szembesültünk vele, hogy pl. üdítő terén áttértek az ilyen szörp-keverős fajtára, ami alul múlta az IKEA éttermének keverős italát, pedig azért az nagy szó :), és hát ételben is elég "lazára" vették a figurát. Szóval mindent egybe vetve nagy csalódás volt. Erről jut eszembe még két dolog: az egyik, hogy legközelebb viszek nekik már egy új CD-t, mert egész este 4-5x ment le ugyan az.. és bár a szexuális hangulatra igazából lényegtelen, de a pihenési időszakban mégis csak unalmas. A másik, hogy vinni kéne nekik igényes szexfilmeket. Igen, ilyen valóban kevés van, és nagy kincs, valóban őrizni kell, de lejátszástól azért csak nem kopik el egy optikai lemez:). És végül, ugye megint jön az emberi oldala. A szombati nap több szempontból is mindig kirívó: egyrészt mert sokan vannak, másrészt mert a többség szellemi téren – khm - kihívásokkal küzd (meg bunkó, meg tapintatlan, nem tud olvasni, stb.. stb.), harmadszor meg, nem azért jönnek a klubba amire a klub való, hanem hogy elmondhassák, hogy ők járnak ilyen helyre, de a lenti helyeket (főleg a velük levő hölgyek) a világ minden kincséjért el nem hagynák.


Ennek a világnak megvan az a szépsége, hogy viszonylag széles korcsoport képviselteti magát, ami általában nem zavaró, sőt. De azért tegnap érezhető volt ennek hátránya is, mégpedig mert azért tegnap volt néhány kiemelkedően idős pár is (bőven 60(70?)felett), ami egyrészt becsülendő (hogy még ebben a korban is vágynak, rá és megy is) másrészt, mivel szeretkezés után, amit amúgyis csak kettesben (ebben a korban talán érthető is) csináltak, még aludni bent maradtak az egyik szobába.. azért elég zavaró. Főleg, hogy tegnap amúgy is elég kevés hely volt a kibontakozásra.

Jah, erről jut eszembe. Ugye van a DL-be egy házirend, nincsen benne semmi nagy varázslat, csak ami tényleg nagyon muszáj. Persze, mit ér az egész, ha valaki nem tud olvasni, vagy nem akar, vagy nem érdekli (iq?). És ilyen apróságok, mint hogy a mi biztonságunk érdekében az emeletre nem szabad ételt/italt/poharat felvinni.. nem sikerül betartani. De mindennek a tetejébe, amikor elfogy, mit csinálnak? leteszik az egyik sarokba az üres poharakat, majd lemennek a következőért (egyébként, ha már lemennek mibe került volna az üreset levinni?) ehhez nincs mit hozzáfűzni.

A korábban leírt emberanyag összetételből adódik persze (kirakatbaba lent marad típusú párok tömkelege), hogy a fenti részen a tömeg, és a kevés hely ellenére egy elvileg szóló fiú mentes napon meglehetősen sok szóló fiú bóklászott az emeleten, próbálva csatlakozni valahova, ezzel nem kevés párost elijesztve:( Mert hogy bepróbálkozik az még egy dolog, hogy nem kulturáltan és szolidan teszi ezt (ahogy általában ez ott lenni szokott) az egy másik, de hogy sokadszorra sem érti meg a nemet, vagy ha végre igen, akkor hangos és nem kedves megjegyzésekkel illeti a párt az azért már végletesen elkeserítő. Azért sajnos még mindig azt kell megállapítsuk, hogy sokat kell még fejlődnie kis országunknak ezen a téren (is).

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Teljesen egyetértek.
Én örülök, hogy annak idején hétköznap kezdtünk klubba járni, mert valahogy intimebb, hangulatosabb volt az egész. akkor még a DL is egész más volt. Amikor legutoljára szombaton voltunk, megállapítottam, hogy az volt az ötödik olyan szombat, amikor elmentünk, és kettesben voltunk, mert valahogy nem találtunk magunknak partnert.
Maga a klub is egyre igénytelenebb, ahogy ezt ti is érzitek, meg még egy-két régebbi swingeres.