2008. november 3., hétfő

Nem vagyunk egyedül :)

Én úgy vagyok vele, hogy igyekszem mindent elfogadni a világból, ami van benne. Azaz ha megérteni nem is mindig sikerül, legalább elfogadjam, hogy van ilyen. De ugyebár minél nagyobb valaminek a társadalmi elítélése, annál nagyobb lesz az emberben a kétely, hogy vajon normális-e amit csinál. És a lényeg igazából ezen van, mi a normális? Mert ha mindenki aki azt állítja, valóban az etikett szerinti társadalmi normák szerint élne, akkor elég szürke lenne a világunk. Nah messzire mentem az eredeti céltól. Szóval a Blogot alapvetően két célból indítottuk (majd még keresünk hozzá:) ) az egyik, hogy leírjuk a tapasztalataink, a másik, hogy a hozzánk hasonló emberek találjanak információt, mielőtt a mélyvízbe ugranak, vagy legalábbis legyen valami információjuk, mire is vállalkoznak, illetve mire számíthatnak.
Nem sok információ található tapasztalatom szerint erről, de azért mégis beleakadtam egy kellemes kivételbe, ami azért esett jól, mert végig olvasva sok olyan dolgora találtunk rá, amiket mi is hasonlóan éltünk meg, illetve hasonlóakat tapasztaltunk. Úgyhogy ajánlatként mindenképpen megérdemel egy linket: Pudingocska blogja

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Köszönöm.:)
A norah.blog.hu szintén hasonló blog. "Csak" ők egy stabil, két férfis, egy csajos hármas eseményeiről írnak. Mind a hárman megszólalnak benne. Imádom.:))

Nofretete írta...

Köszi:) Megnézzük :) Biztosan jó. Mi is együtt írjuk a párommal. (bár gondolom a jelekből kiderült:) meg kiegészítjük előbb utóbb egymás bejegyzéseit.