2008. november 2., vasárnap

Swinger-klub – kérdőjelek és „megvilágosodás”



Ahogy említettem az első látogatás végén azért maradt kérdőjel rendesen, ami viszonylag sok látogatásra fenn is maradt. Rögtön az, hogy hogyan kellene itt ismerkedni, beszélgetést kezdeményezni. Aztán hogyan lehetne finoman kipuhatolni előre, hogy a másik pár is ugyanazt keresi-e amit mi. Hogyan kellene eljutni odáig, hogy akkor menjünk együtt szeretkezni és egyáltalán hogyan érjük azt el, hogy ha nem zárható szobába megyünk, akkor csatlakozzon valaki vagy éppen ne csatlakozzon senki:S Nem lettünk rutinosak a sokadik látogatásra sem – pedig nem egy klubban voltunk, de ilyen szempontból mind hasonlónak tűnt – volt olyan, hogy odajöttek hozzák és próbáltak velünk ismerkedni, de vagy nem ugyanazt kerestük, vagy nem voltak szimpatikusak. Volt sajnos rossz élmény is, egy szóló fiú személyében, akit visszautasítottam udvariasan, majd mikor a szeretkezős részen kicsit agresszívebben hívta fel a figyelmemet, hogy van egy szóló lány akihez csatlakozhatnék és megláttam, hogy ahhoz az egy lányhoz viszont tartozik 10 pasi, akkor már kicsit morcosabban küldtem el, végül pedig inkább otthagytuk az egész klubot, mert nem értette meg a nemet. Ezután az eset után kicsit csökkent a lelkesedésünk, ami nem is csoda, hiszen előtte csak pozitív élmények értek. Azért nem búslakodtunk nagyon sokáig, belevágtunk ismét – a rossz élmény azóta nem ismétlődött meg. A kérdések egy része továbbra is maradt, egészen addig, amíg egyszer a zárható szoba zárva nem volt, amikor mi szeretkezni szerettünk volna. Egy nyitott hatalmas ággyal rendelkező szoba viszont üresen hívogatóan várt minket. Hát bekucorodtunk az egyik sarokba és elkezdtük erotikus játékunkat, természetesen a fél szemet folyamatosan nyitva tartva. Hamar lett társaságunk három másik pár személyében, akik viszont első ránézésre csak ugyanazt keresték amit mi, egy nyugodt helyet szeretkezni. Aztán egyszer hallom, hogy az egyik páros rólunk beszél, egész konkrétan a srác dicsérte a melleimet…mi tagadás jól esett, de azért meg is ijesztett. Sebaj, meg nem mozdultak felénk, hát folytattuk a tevékenységünket. Egyszer csak a párom súgta, hogy őt valaki megsimogatta, de mire ezt elmondta az a valaki már engem cirógatott nagyon izgatóan. A másik páros lány tagja volt:) Sajnos mi ekkorra már erősen a szeretkezés vége felé tartottunk, így hát kénytelen voltam a hölgy további közeledését elutasítani, majd kijönni a szobából. Ekkor elkezdtünk beszélgetni párommal és hát én úgy fogalmaztam, hogy elérkezett a swinger klubos megvilágosodásunk;) Megérettük, hogy itt nincs feltétlenül szükség a beszélgetésre, ismerkedésre, előretisztázásra, itt ez remekül működik közben. És itt értettük meg azt is, hogy a nyitott szobáktól sincs félnivalónk. Kicsit tovább tartott, mint azt az első alkalommal jósolták, de ez talán nem baj.
Nyugodtan mondhatjuk, hogy későn érő típusok vagyunk:). Mert azért a többes szexben eltöltött jópár év után, és jó pár alakalom swingerklubozás után jutottunk el oda az utolsó látogatáson, hogy megértsük a valós lényegét az egésznek. (húú és mi jöhet még ezután?:).
Mert ugye amikor az ember nem klubban ismerkedik, azért annak mindig van egy "menetrendje", vagy legalábbis ismered valamennyire a másikat, mielőtt oda juttok vele. És azért ennek szöges ellentéte, hogy szeretkezel a pároddal a sarokba befeszülve (erről eszembe jut egy régi koleszos szlogen, amit a szexre használtak: "..ti is radiátort szereltetek?" mert az ágyak végig a fűtéscsövek mellett voltak szerencsésen, ezért az egész emeleten ment a morse:) ) - szóval ez is egy ilyen szituáció volt, mert a sarokba volt itt is a radiátor, és folyton bele akadtunk :) - és akkor egyszer csak megjelennek körülötted mások, akiket abszolut nem ismersz. És mindennek tetejébe még valaki el is kezd simogatni? Nah, rögtön alább is hagyott a lelkesedés, és olyan idegesek lettünk mindketten, hogy nem is tudtuk, hogy hagyjuk abba. De ugyebár szép ügyesen a sarokba feszülve minden irányba körbevettek minket, ezért jobb nem lévén, a párom fülébe súgtam, hogy amúgy mellesleg valaki simogat, de addigra már tudta miről van szó, mert ő is sorra került. Én persze iszonyú bátor voltam és rábíztam a döntést :) és mondtam neki, döntse el, hogy mi legyen, ha jól esik, hagyja, ha nem akkor tűrje :P na jó ez csak vicc, szóval akkor szóljon rá. Nah, aztán persze az első befeszülés oldódása után jó izgatott lett mindkettőnk a szituációtól, és mivel már elég régóta űztük az ipart, mindkettőnknek pont elég is volt ennyi, úgyhogy végünk lett. Na puff.. mire eldöntjük, addigra meg vége. És akkor most mi legyen? Hát, nem volt mit tenni, párom udvarisan szólt a lánynak, hogy ezt most inkább ne, aki rögtön mosolyogva visszament a párjához, mi meg kikúsztunk a szobából.
És persze, mindkettőnknek rögtön jött a lelki furdalás (elég lelkizősek vagyunk mindketten), hogy szegények milyen kedvesek meg aranyosak voltak, és igazából nem is azért mondtunk nemet, meg ilyenek. Ezért kitaláltuk, hogy megvárjuk őket, és megbeszéljük velük.. nah őket nem érintette ennyire mélyen a dolog (persze ez természetes is :) ) és egy másik bentlevő párral jócskán belemelegedtek. Aztán kb 1 óra várakozás után végülis úgy voltunk vele.. hogy ezek szerint túltették magukat rajtunk:) és lejöttünk.
Az estét egyébként nagyon klasszra értékeltük, mert ismét ismeretekkel gazdagodtunk a témát illetően, miszerint itt a testi ismerkedés bőven elég, sokkal kevésbé fontos a neved, az életkor, testalkat ilyenek, és sokkal fontosabbak a vágyak és a gyengédség, és a többes örömök.
Az ismerkedés meg ráér utána is. Persze az is segített, hogy (és remélem ez általánosan igaz) megmutatták, hogy lehet diszkréten és tapintatosan ismerkedni szex közbe, ami mindkettőnknek jólesett.

1 megjegyzés:

pudingocska írta...

Én is viszonoznám a bókot.:)
Örülök minden olyan blognak, ahol hozzám hasonló érdeklődésűek őszintén beszámolnak a tapasztalataikról.:)
Biztos, hogy visszajárok olvasni benneteket.:)