2008. november 18., kedd

Egy furcsa párról



Nem is olyan régen lett vége egy bimbózó kapcsolatnak. Pár hónappal ezelőtt (nyár végén) keresett meg minket egy pár az egyik hirdetős oldalon. Képet cseréltünk, majd arra jutottunk, hogy személyesen is megismerkedünk. Egy kávézóban találkozunk, ahol úgy tűnt teljes az összhang, ugyanazt keressük (lányok egymással, a továbbiak meg majd idővel alakulhatnak, de nem feltétel) és tetszünk is egymásnak. Hamar megtaláltuk a hangot egymással, így miután az első kávézó bezárt átköltöztünk egy másikba, hogy folytatni tudjuk a beszélgetést. Mivel a páros egyik tagjának másnap dolgozni kellett, így éjfél magasságában elbúcsúztunk egymástól és megbeszéltük, hogy másnap együtt vacsorázunk, majd utána a lakásunkon folytatjuk az estét. A vacsora remekül sikerült. A lakásunkon is minden tökéletesnek tűnt: udvariasak voltak, ahogy azt egy vendéghez illik. Beszélgettünk, majd mi lányok rögtönzött divatbemutatót tartottunk a fiúknak. A sokadik ruha után pedig elkezdtünk egymással játszani. Finoman, tényleg játékosan indult az előjátékunk. Simogattuk, puszilgattuk egymást, majd mélyebbre hatoltunk egymás kényeztetésében:) A fiúk csak csendesen figyeltek közben és hagyták, hogy kibontakozzunk. Miután mind a ketten túljutottunk néhány orgazmuson, partnernőm párja jelezte, hogy bizony lassan ők is bekapcsolódnának. Nem várattuk őket. Jött a fiúk kényeztetése, ki-ki a maga párját természetesen. Majd kellemes egymás előtti szeretkezéssel zártuk a szexuális programot. Partnernőm még lezuhanyozott (természetesen mind a kettőjüknek készítettünk elő törölközőt), majd elbúcsúztunk és megbeszéltük, hogy telefonon msn-en egyeztetjük a következő találkozót.
Másnap délután felhívtam, hogy megkérdezzem jól érezték-e magukat:) (Mi már csak ilyen aggodalmasak maradunk) Természetesen igen volt a válasz és megerősítettek, hogy továbbra is szeretnének találkozni, barátkozni velünk.
Jött egy szombati nap, amikor jelentkeztek, hogy tudnánk találkozni. Így meghívtuk őket ismét magunkhoz (nem volt tökéletesen alkalmas nekünk, mert nagyon fáradtak voltunk). Nem történt semmi, csak beszélgettünk. Azóta nem tudjuk eldönteni, hogy szerették volna-e ha történik valami, vagy sem.
Hosszabb szünet következett, mert a páros fiútagjának munkája nem nagyon tette lehetővé a találkozást. Mivel semmi jónak nem vagyunk elrontói, megadtuk nekik azt a lehetőséget, hogy szóljanak, ha bármikor ráérnek és akkor összehozzuk (hihetetlen komoly lépés tőlünk ez a szervezetlen rugalmasság). Jött is egy sms egy vasárnap délelőtt, hogy délután fagyizhatnánk egyet. Kicsit furcsa volt, mert hogy előtte beszéltük meg, hogy nekünk lányoknak nem éppen alkalmas az időpont, de hát gondoltuk a barátkozás jegyében egy fagyi és egy kis beszélgetés teljesen okés. (Tudni kell, amit eddig nem említettem, hogy egyrészt az első találkozáskor elmondtak egy rémtörténetet, hogy az egyik elöző páros nagyon zaklatta őket – ezért nem nagyon mertük hívni őket, illetve azt, hogy nem igazán döntötték el, hogy mit akarnak, mivel volt, hogy kategorikusan kijelentették, hogy nem nagyon akarnak barátkozni az előbbi eset miatt, de volt olyan, hogy ők mondták, hogy milyen közös nem szexuális programokat kellene szervezni) A fagyizás után felhívtak a lakásukra, ahol beszélgettünk egy jót, majd kölcsönkértünk néhány filmet és szépen hazamentünk.
Ezután is rendszeresen msneztünk, majd eltűntek msn-ről. Illetve az utolsó pillanatban mondtak le (sms-ben) egy nem szexuális, de már jóval korábban megszervezett közös programot. Nagyon megsértődtünk.
Két héttel később – miután teljesen eltűntek, illetve a hirdetéses oldalra új hirdetést tettek fel - írtam egy sms-t a hölgynek, hogy akkor gondolom ennyi volt és hát azért a filmeket visszajuttatnánk. Azt hiszem egy hét telt el a válaszig, amikor is leírta, hogy neki ez a barátkozós dolog nem megy, mert nekik erre nincs idejük. Mit ne mondjak megdöbbentem, hiszen nem mi kerestük őket. Újabb két hét múlva kaptam egy sms-t, hogy akkor mikor vagyunk otthon mert odajönnének a filmekért. Válaszoltam, jöttek…vagyis csak a fiú jött. Aki elnézést és bocsánatot kért mindenért, és elmondta, hogy természetesen majd keresnek, de közben azért elszólta magát, hogy a lány új msncímet csinált magának…barátságosan elköszöntünk és azóta sem értjük az egészet.

Nincsenek megjegyzések: